GAMING
Ask for, Share all the gaming Apps you are interested with...
7 topics in this forum
-
- 1 reply
- 125 views
Hi guys. Can I use Xbox app for gaming on IPhone 12? If so. Which app it is and what I need to do while installed?
-
- 1 follower
- 0 replies
- 246 views
Abyście mogli utworzyć nowe hasło aplikacji dla aplikacji lub urządzenia musicie wykonac następujące czynności: *Możesz powtórzyć te kroki, aby utworzyć hasło aplikacji dla tylu aplikacji lub urządzeń, ile potrzebujesz. Przejdź do strony „Zabezpieczenia” i zaloguj się na swoje konto Microsoft. Wybierz opcje „Więcej opcji zabezpieczeń”. W obszarze „Hasła aplikacji „wybierz opcję „Utwórz nowe hasło aplikacji”.Nowe hasło aplikacji zostanie wygenerowane i pojawi się na ekranie. Wprowadź hasło aplikacji w miejscu, w którym można wpisać swoje normalne hasło do konta Microsoft w aplikacji.(profil na konsoli itp)
-
- 2 replies
- 270 views
Hej, w weekend przeszedłem do końca w jedną z gierek którą niedawno zakupiłem. Mogę ja komuś odsprzedać bo już mi nie jest potrzebna? Dodam ze jest to gra cyfrowa zakupiona w Microsoft Sklepie.
-
-
- VIP
- 1 follower
- 7 replies
- 451 views
Hi Everyone. As asked in the title, Which app I need to download to play Xbox games on my mobile? Asking as I have a dozen to choose from.”Xbox” “game pass” “Xbox gaming”....etc etc Probably picture will be helpful if you could.
-
-
- 1 follower
- 0 replies
- 210 views
Cześć, przez zapytanie @Patryk poniżej przedstawiam sposób podłączenia VPN do Xboxa za pomocą PC.Poniższa instrukcja zakłada ze usługa VPN została wykupiona/aktywowana. Hide?Collapse Text Po połączeniu komputera i konsoli Xbox za pomocą kabla Ethernet wykonaj poniższe czynności, aby udostępnić istniejącą sieć VPN dla komputera. * Podłącz kabel Ethernet między Xbox One a komputerem z obsługą VPN. -PC- * Kliknij prawym przyciskiem myszy przycisk Start. * Kliknij opcję Ustawienia. * Kliknij opcję Sieć i Internet. * Kliknij VPN. * Kliknij Zmień opcje adaptera. * Kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę VPN. …
-
- 7 replies
- 568 views
Do I need xCloud with my new Xbox? If so, do I need to pay 4 it?
-
-
- Premium
- 2 followers
- 6 replies
- 696 views
As I promised I will post my short movie on or before Easter... Here it is x enjoy. If u identify any errors plz mssge me xx IMG_1392.mp4
Last reply by xbox-star :) , -