EQUIPMENT REVIEWS
Honest Reviews of Xbox related equipment
3 topics in this forum
-
- 1 follower
- 1 reply
- 797 views
Trochę mi się dzisiaj nudzi więc postanowiłem napisać krótka „recenzję”o ładowarce do series X padów którą obecnie posiadam. Jest to podwójna ładowarka ale obecnie używam z jednym padem. Niestety ciągle szukam jakiejś dobrej oferty aby dokupić drugi. Ładowarkę jaką posiadam to Venom i powiem wam szczerze że wizualnie wygląda prawie zgodnie z Serią X- ma wzór z przodu, który naśladuje wentylację X i naprawdę wyglada ładnie. Kontrolery, narazie jeden, fajnie leżą na górze, a dzięki specjalnym baterią i wkładką wymiennym można je łatwo podłączyć w celu naładowania. W skład stacji wchodzą dwie tylnie przegródki na baterie i akumulatory. W sumie dostępne są czter…
-
- 1 follower
- 11 replies
- 1.1k views
Nowy zestaw słuchawkowy Xbox dotarł do mnie na początku tego tygodnia, jednak intensywne życie rodzinne powstrzymało mnie przed użyciem go aż do wczoraj. Tak więc zacznijmy od samego początku. Nie miałem problemu z parowaniem bezprzewodowego zestawu słuchawkowego Xbox z moją konsolą Xbox Series X za pośrednictwem własnego sygnału bezprzewodowego. Automatycznie włączają one również konsolę Xbox, gdy tylko włączysz zestaw słuchawkowy. 😉 Bezprzewodowy zestaw słuchawkowy Xbox ma bardzo prostą konstrukcję. Jest prawie całkowicie czarny, z płaskimi, matowymi powierzchniami z tworzywa sztucznego na nausznikach i pałąku. Okrągłe nauszniki są wyściełane miękką pianką z pam…
-
- 1 follower
- 5 replies
- 685 views
New Xbox Headset arrived to me earlier this week, however busy family life time stopped me from using it until yesterday. So from the beginning,I had no problem pairing the Xbox Wireless Headset to my Xbox Series X over its own wireless signal, It also automatically turned my Xbox "on" whenever I powered "on" the headset. 😉 The Xbox Wireless Headset has a a very simple design. It's nearly all-black, with flat, matte plastic surfaces on the ear cups and headband. The circular ear pads are padded with soft memory foam and covered in black faux leather.Thin, green rings around each ear cup, along with an embossed Xbox logo on the right ear cup's back, give t…