Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć, miałem super sen dotyczący wakacji których mi brakuje. A te wszystkie zakazy i nakazy nie pozwalają nam swobodnie podróżować i dlatego naprawdę brakuje mi jakiegoś wyjazdu z rodzina. Już nie mówię o wakacjach za granica ale nawet tutaj w Polsce.Dlatego pytam jakie są wasze ulubione miejsca  na wakacje, gdzie byliście, gdzie chcielibyście jechać?

Moje ulubione to Bieszczady, byłem we Włoszech na pielgrzymce, chciałbym pojechać do Egiptu.

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

I gdzie tu zacząć. 
Jeździmy na wakacje dość często, i byliśmy w większości miejsc, przynajmniej przed lockdown. Ulubione miejsce to Rzym(przynajmniej raz w roku) gdzie mamy znajome kawiarenki, piekarnie i rzeźnika który zawsze przygotuje nam świeże wędliny itp. Kawa i lody są olśniewające. Atmosfera i momenty kiedy się zagubisz w starych uliczkach i odkrywasz na mowo to miasto.

Bardzo lubimy Egipt(ogolnie Afryka)i czas kiedy można błogo wypocząć tak z dwa tygodnie w all-exclusive resortach. Grać w siatkówkę plażowa, pic i jeść, no i przybierać na wadze która trzeba później zgubić.

Wymarzony wyjazd to mam dwa:

1. Wyprawa na Mount Everest

2. Miesiąc na „samotnej wyspie”.

• Junior Admin

Ja właściwie spędzam od 2017 roku wakacje w domu 

Nie mam ochoty na wyjazdy 

Wolę wyjść że znajomymi na boisko czy po prostu na miasto 

A z rodzicami to jeżdżę na działkę gdzie czasem pływam w basenie, leżę na hamaku no i oczywiście jem kiełbaski grillowane i inne wyroby mięsne

Dla mnie takie wakacje są najlepsze 

Może kiedyś pomyślę o wakacjach za granicą

Narazie wolę tak jak jest teraz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...