Xboxziomek Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Cześć, miałem super sen dotyczący wakacji których mi brakuje. A te wszystkie zakazy i nakazy nie pozwalają nam swobodnie podróżować i dlatego naprawdę brakuje mi jakiegoś wyjazdu z rodzina. Już nie mówię o wakacjach za granica ale nawet tutaj w Polsce.Dlatego pytam jakie są wasze ulubione miejsca na wakacje, gdzie byliście, gdzie chcielibyście jechać? Moje ulubione to Bieszczady, byłem we Włoszech na pielgrzymce, chciałbym pojechać do Egiptu. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Ja bardzo lubię jeździć nad morze(Mielno i Kołobrzeg)Najdalej gdzie byłem to Cypr z rodzicami na 7dni i powiem ze bardzo fajnie było. Naprawdę chciałbym tam wrócić. Wymarzone wakacje to myśle ze Turcja? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted February 21, 2021 Administrator Share Posted February 21, 2021 I gdzie tu zacząć. Jeździmy na wakacje dość często, i byliśmy w większości miejsc, przynajmniej przed lockdown. Ulubione miejsce to Rzym(przynajmniej raz w roku) gdzie mamy znajome kawiarenki, piekarnie i rzeźnika który zawsze przygotuje nam świeże wędliny itp. Kawa i lody są olśniewające. Atmosfera i momenty kiedy się zagubisz w starych uliczkach i odkrywasz na mowo to miasto. Bardzo lubimy Egipt(ogolnie Afryka)i czas kiedy można błogo wypocząć tak z dwa tygodnie w all-exclusive resortach. Grać w siatkówkę plażowa, pic i jeść, no i przybierać na wadze która trzeba później zgubić. Wymarzony wyjazd to mam dwa: 1. Wyprawa na Mount Everest 2. Miesiąc na „samotnej wyspie”. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted February 21, 2021 Junior Admin Share Posted February 21, 2021 Ja właściwie spędzam od 2017 roku wakacje w domu Nie mam ochoty na wyjazdy Wolę wyjść że znajomymi na boisko czy po prostu na miasto A z rodzicami to jeżdżę na działkę gdzie czasem pływam w basenie, leżę na hamaku no i oczywiście jem kiełbaski grillowane i inne wyroby mięsne Dla mnie takie wakacje są najlepsze Może kiedyś pomyślę o wakacjach za granicą Narazie wolę tak jak jest teraz Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Ja trochę z Rodzicami jeździłem, najdalej to Chorwacja. Ale większość czasu to Bałtyk. Lubię tez na działce odpoczywać z kiełbasą z grila. Chciałbym wyjechać i zobaczyć Stany Zjednoczone. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 No to fajnie że każdy po swojemu. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.