Patryk Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Hej, jak w tytule, jestem ciekaw co porabiacie w weekend? Gracie? Spędzacie czas z rodziną? Macie jakiś stały grafik? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted February 20, 2021 Junior Admin Share Posted February 20, 2021 Ogladam GTA RP Czasem jakiś film jak znajdę Max godzinę gram czy to na Xbox'ie czy na Tel I z soboty na niedzielę robię zapas energetyków 😅😂 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted February 21, 2021 Administrator Share Posted February 21, 2021 @Patryk a ty? U mnie weekendy wyglądają bardzo podobnie( może dlatego ze zawsze muszę mieć plan w życiu lol) Sobota to czas dla rodziny, lekcje, pomoc, ogarnięcie domu, kung-fu dziewczyn a reszta dnia to granie, oglądanie itp. Niedziela to Kościół rano, większe śniadanie, i czas razem na sofie. Granie i czas z dzieciakami i żona. Później przygotowania do szkoły, powtórki itp. W międzyczasie spacery i trochę ćwiczeń-wiem, czas odpoczynku wyglada dość intensywnie hehe. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Ja tam porostu odpoczywam, oglądam tv no i trochę się uczę jak rodzice przycisną. Tak poza tym to trochę grania oraz na działce lubię siedzieć. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.