Xboxziomek Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Cześć, przed chwila załączyłem konsole i telewizor ma taki zielonkawy kolor i paski rożnego koloru. Wyłączyłem i włączyłem konsole i znów ro samo? Jakieś pomysły? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Sprawdziłeś z innym hdmi kablem? Jak jest tak samo to podłącz telewizor pod antenę albo zobacz na innych programach. Może to telewizor. Sprawdź inne hdmi wejścia tez na tv. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 @Patryk tv mam podłączony pod Polsat i jest ok. Zmieniłem kable i ciagle pokazuje takie coś tylko na xboxie? Kable z konsoli użyłem do Polsatu i ok. Zamieniłem także wejścia i to samo, wiec kable i wejścia są ok. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Z tego co ja widzę to wyjście hdmi z konsoli może być poluzowane/uszkodzone. Zobacz czy jak jesteś podłączony i ruszasz kablem przy konsoli to coś się dzieje z obrazem, zmienia się? Jak tak to masz uszkodzone wyjście i musisz oddać do naprawy. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted February 22, 2021 Administrator Share Posted February 22, 2021 Po przeczytaniu wszystkiego @Xboxziomek mam dwie przyczyny made mysli. I dwie beda ciebie kosztowac troche pieniedzy aby naprawic konsole. 1. Gniazdo hdmi jest uszkodzone i musisz je wymienic. 2. Karta graficzna w konsoli musi byc wymieniona. Sprawdz najpierw jak @Krysto ci doradzil i wtedy bedziemy wiedziec na 100%. Czy konsola jest na gwarancji? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Faktycznie może być karta graficzna ale niech porusza najpierw. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 Poruszałem i faktycznie inaczej miga i się zmienia, czyli co gniazdo? Dodam że konsola nie jest już na gwarancji. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted February 22, 2021 Administrator Share Posted February 22, 2021 Czyli zostaje naprawa która możesz wykonać sam( nie jest skomplikowana) albo oddać do serwisu-polecam, przy okazji przeczyszcza konsole itp. Cena prawdopodobnie 100zl ale mogę się mylić bo nie wiem jak to w Polsce wyglada.U nas w Uk to £20 wiec myśle ze powinno być podobnie. Powodzenia. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 Dzięki poszukam czegoś, 😞 zero grania narazie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.