Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć, przed chwila załączyłem konsole i telewizor ma taki zielonkawy kolor i paski rożnego koloru. Wyłączyłem  i włączyłem konsole i znów ro samo? Jakieś pomysły?626327DB-FD16-4048-A317-12BC306DB6F0.thumb.jpeg.5db81f26c933f3b866345b856f1bb066.jpeg

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

@Patryk tv mam podłączony pod Polsat i jest ok. Zmieniłem kable i ciagle pokazuje takie coś tylko na xboxie? Kable z konsoli użyłem do Polsatu i ok. Zamieniłem także wejścia i to samo, wiec kable i wejścia są ok.

Z tego co ja widzę to wyjście hdmi z konsoli może być poluzowane/uszkodzone. Zobacz czy jak jesteś podłączony i ruszasz kablem przy konsoli to coś się dzieje z obrazem, zmienia się? Jak tak to masz uszkodzone wyjście i musisz oddać do naprawy.

• Administrator

Po przeczytaniu wszystkiego @Xboxziomek mam dwie przyczyny made mysli. I dwie beda ciebie kosztowac troche pieniedzy aby naprawic konsole.

1. Gniazdo hdmi jest uszkodzone i musisz je wymienic.

2. Karta graficzna w konsoli musi byc wymieniona.

Sprawdz najpierw jak @Krysto ci doradzil i wtedy bedziemy wiedziec na 100%.

Czy konsola jest na gwarancji?

• Administrator

Czyli zostaje naprawa która możesz wykonać sam( nie jest skomplikowana) albo oddać do serwisu-polecam, przy okazji przeczyszcza konsole itp. Cena prawdopodobnie 100zl ale mogę się mylić bo nie wiem jak to w Polsce wyglada.U nas w Uk to £20 wiec myśle ze powinno być podobnie. Powodzenia. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...