TomQR Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Cześć, ostatni kilka razy mam taki sam problem, przy włączeniu konsoli mam czarny ekran. Głos jest tylko od czasu do czasu ekran się robi czarny. Jakieś pomysły? Dodam ze 2 razy już resetowałem konsole. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted February 23, 2021 Junior Admin Share Posted February 23, 2021 A resetowałeś ją poprzez przycisku Xbox? Przytrzymując przez 10 sekund, aż sama się wyłączy i wtedy konsola przejdzie do pełnego cyklu restartu Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomQR Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 Tak, resetowałem tak właśnie 2 razy i nic. Jest ok przez jakiś czas a później ni z tego ni z owego czarny ekran. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted February 23, 2021 Junior Admin Share Posted February 23, 2021 A sprawdzałaś kabel od HDMI? albo wejście od hdmi w tv jak i w xbox'e Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomQR Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 Tak ale ze starszym 2.0 a nie takim jaki mam do series s 2.1 i tez się raz zrobiło. Zgłupiałem już, może zrobię ten reset do ustawień fabrycznych ale wszytsko stracę? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted February 23, 2021 Junior Admin Share Posted February 23, 2021 To zależy od Ciebie Gdy zresetujesz do ustawień fabrycznych to wszystko stracisz więc będziesz musiał na nowo pobrać gry, ale postępów itp. nie stracisz gdyż to się zapisuje na twoim koncie Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
xModerator Grano22 Posted February 23, 2021 xModerator Share Posted February 23, 2021 Jak przenisień na zewnętrzny dysk to nie stracisz (plików gier bo postęp jest synchronizowany z chmurą) i wtedy możesz sobie skopiować na zew i potem na wew. Masz może telewizor samsunga, lg lub Vizio? Problem może dotyczeć domyślnej konfiguracji tv i szuka dynamicznego odświeżania sygnału 120Hz + VRR . Telewizor/monitor posiada freesync? jeśli nie to za pewne problem uruchomieniowy systemu plików i jakieś śmieci mogą spowalniać ale ogólnie to się nie powinno tak szybko dziać jeśli chodzi o sprzęt tego typu. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted February 23, 2021 Administrator Share Posted February 23, 2021 Normalnie to jest bardziej problem jedynki a Nie series S/X ale coz może się zdarzyć. Spróbuj z nowym kablem hdmi2.1 bo z 2.0 napewno będziesz miał problemy. Ale zanim wydasz kasę na nowy kabel to spróbuj tego -„reset ustawień obrazu” Hide?Collapse Text Przytrzymaj przycisk zasilania, aż konsola się wyłączy. Przytrzymaj przycisk zasilania konsoli jednocześnie z przyciskiem sync(używasz go do parowania padów-tez na konsoli); najpierw zabrzmi sygnał dźwiękowy, ale nie zwalniaj przycisków, dopóki po 10 sekundach nie usłyszysz drugiego dźwięku. Teraz konsola włączy się z niską rozdzielczością (640 × 480). Teraz możesz zmienić konfigurację wideo w razie potrzeby w ustawieniach obrazu i tv. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomQR Posted February 24, 2021 Author Share Posted February 24, 2021 Zrobiłem ten reset obrazu i czekam, narazie nic się nie dzieje. Zobaczę przez kilka dni. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.