Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Hej Panowie 

Co sądzicie o naszej Reprezentacji? Mamy szanse w Euro i Mistrzostwach Świata?

Zaczynam temat bo jestem do tylu z piłka. Ktoś wie kiedy gramy itp?

https://xbox-vibes.com/topic/1030-polska-reprezentacja-w-pilce-noznej/

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Szczerze tez by mi się przydał grafik kiedy gramy, staram się oglądać naszych bo w sercu czuje się po części polakiem. Ale wyobraźcie sobie jak grają Polacy, Niemcy i Anglicy- lol. Nie mam polskiej tv ale zawsze staram się coś obejrzeć  online (Euro/World cup etc)zwłaszcza ze naprawdę dobrze sobie radzimy i wydaje mi się ze jesteśmy drużyna na światowym poziomie.

A więc:

Nasza wspaniała drużyna ma duże szanse na super występ w Euro2021 a rozgrywki już zaczynamy w Czerwcu. Nasi przeciwnicy to Islandi, Hiszpania, Szwecja, Słowacja.

W Marcu za to zaczynamy już eliminacje do Mistrzostw Świata ( i tu mamy szanse na załapanie się do czołówki drużyn i wzięcia udział w tym prestiżowym turnieju.)

Trzymajmy kciuki i góra nasi!!

• Junior Admin

Ja jakieś dwa lata temu oglądałem mecze reprezentacji lecz w dzisiejszych czasach niestety nie ogladam telewizji zbytnio, bo nie mam czasu 

Ale myślę, że Polacy zajdą daleko w mistrzostwach itp. 

• 2 weeks later...

Temat rzeka, szkoda gadać! Raz grają super a drugim razem jak baby, z całym szacunkiem dla kobiet, pewnie one lepiej by grały. Ale wiecie o co chodzi, teraz to już trenerów zmieniają co kilka meczy, znowu się zaczyna walka w środku. Masakra 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...