Guest Adrianna Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Cześć wam, kupiłam wczoraj nowego pada od nowej serii X do swojego xbox one S. Próbowałam kilka razy i nie mogę go podłączyć. Nawet się nie włącza. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
xModerator Grano22 Posted February 25, 2021 xModerator Share Posted February 25, 2021 1 hour ago, Guest Adrianna said: Cześć wam, kupiłam wczoraj nowego pada od nowej serii X do swojego xbox one S. Próbowałam kilka razy i nie mogę go podłączyć. Nawet się nie włącza. Witaj Adrianno to wygląda na potencjlany problem z sekcją zasilania jak kontroler nie chcę się wgl włączyć chocby na sekundę dioda się nie zapala. Próbowałaś może wsadzić inne baterie albo podłączyć pod kabel micro usb-c? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted February 25, 2021 Junior Admin Share Posted February 25, 2021 Sprawdź czy dobrze włożyłaś baterie I jak Ci zadziała to podłącz pod USB i zrób aktualizację na konsoli Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adrianna Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Sprawdziłam baterie i hahahahaha, włożyłam je na odwrót!. Podłączę jeszcze i zrobię aktualizacje. Możecie napisać gdzie mam to zrobić żebym nie musiała się kręcić. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Naciśnij przycisk Xbox na padzie, może być podłączony przez usb albo połóż kolo konsoli- wybierz kolejno pozycje Profil i system > Ustawienia > Urządzenia i połączenia > Akcesoria, a następnie wybierz kontroler, który chcesz zaktualizować. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adrianna Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Dziękuje bardzo za pomoc. Wszystko działa i kontroler się nie rozłącza już. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.