Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Błąd E-206 w konsoli Xbox oneX.✔︎

Recommended Posts

Guest MujioSX

Hejka, wywaliło mi błąd E-206 i po szybkim resecie nic się nie zmieniło. Cały czas mam tem kod i nic się nie zmienia. Mam Xbox one X i nie wiem co mogę zrobić aby nie resetować kompletnie do ustawień fabrycznych?

https://xbox-vibes.com/topic/1037-blad-e-206-w-konsoli-xbox-onex/

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply
  • xModerator
5 minutes ago, Guest MujioSX said:

Hejka, wywaliło mi błąd E-206 i po szybkim resecie nic się nie zmieniło. Cały czas mam tem kod i nic się nie zmienia. Mam Xbox one X i nie wiem co mogę zrobić aby nie resetować kompletnie do ustawień fabrycznych?

Siemka, próbowałeś może zainstalować ręcznie zaktualizować "z predrive'a"? . Też byłeś w insiderach czy nie? 

• xModerator
Guest MujioSX

Byłem w insiderze ale go wyłączyłem. 
I następny krok to chyba przywrócenie  ustawień fabrycznych. Słuchajcie, mogę jakoś zgrać wszystko na pendrive, wiecie ustawienia itp aby mieć później jak konsola będzie zresetowana?

Ten błąd to tylko zostaje przywrócenie do ustawień fabrycznych .Zrób wcześniej kopie ⤵️
Naciśnij przycisk Xbox na padzie, aby otworzyć stronę główna, wybierz kolejno pozycje Profil i system > Ustawienia > System > Kopia zapasowa i transfer > Wykonaj kopię zapasową  ustawień, a następnie wykonaj instrukcje wyświetlane na ekranie, aby zapisać kopię zapasową na dysku zewnętrznym. 

• Administrator

Niestety wyglada faktycznie na to ze musisz odesłać konsole do naprawy. Najprostszy sposób to zgłosić się do miejsca zakupu a oni już ciebie poprowadzą co i jak. Fajnie ze jest na gwarancji tak więc może zostanie szybko wymieniona i wrócisz do grania.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...