Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć wam, słyszałem ostatnio coś o All Access? Niby ze możesz kupić konsole na miesięczny abonament i masz Ultimate wliczony już? Jak to w ogóle działa i czy się opłaca ?

https://xbox-vibes.com/topic/1044-all-access-z-series-x-w-polsce/

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply
  • Junior Admin

To działa na podobnej zasadzie co kupno konsoli z Game Pass'em

I owszem opłaca się, bo wtedy masz taniej Ultimate 😄 

ok, wiem ze Game pass tez tam jest, ale co to dokładniej, jakieś opłaty miesięczne czy porostu jak płacisz za wszystko to dostajesz zniżkę?

• Administrator

@PatrykAll Access  to jest jak z płaceniem miesięcznym abonamentu np, za telefon komórkowy. Cena konsoli i game pass rozbita jest na dwa lata z zerowymi odsetkami, dodam ze przez ten okres napewno zaoszczędzisz trochę złotych plus nie musisz odrazu wydawać kilku tysięcy złotych.

Poniżej przedstawiam ci ceny trzech konsol: seriesX, seriesS, oneS( która ciagle się dosyć dobrze sprzedaje)-Ceny z Media Expert.

Ukryta treść

Media Expert, który przypominam, jest jedynym sklepem w naszym kraju, oferującym tę usługę

Xbox Series S wraz z abonamentem Xbox Game Pass Ultimate na 2 lata – 109 złotych miesięcznie

Xbox Series X wraz z abonamentem Xbox Game Pass Ultimate na 2 lata – 145 złotych miesięcznie

Oraz Xbox One S wraz z abonamentem Xbox Gamę Pass Ultimate na 2 lata- 99 złotych miesiecznie

Dodaje ze ceny są z zerowymi odsetkami-0%.

Patryk, słyszałem o tym i wiem ze tylko jeden sklep to w Polsce robi. Media Expert, ale nie kupisz jak nie masz 18stki i tak samo sprawdzają jak na pożyczkę więc musicie przez rodziców to zrobić.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...