Guest Pawelu12 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Cześć wam. Mam takie pytanie, czy wiecie może jakie są kody do tych skrzynek(czerwonych) chyba ze specjalna bronią? Oraz kody jak już jesteśmy przy tym temacie do tych budek z tymi dronami co walą rakietami? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted March 11, 2021 Administrator Share Posted March 11, 2021 To nie jest tak ze masz uniwersalne kody do skrzynek czy drzwi, musisz zbierać dyskietki i odczytywać je na komputerach. Szczerze ci powiem ze nie otworzyłem żadnej ale z tego co wiem to znajdują się tam monety i punkty reputacji. Broń raczej znajdziesz rozrzucona po mieście i budynkach, tak samo zwykła jak i ta specjalna. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 zbieraj wszystkie floppy discs (dyskietki i je odkodowuj. Wtedy numer pokarze ci się na wyswietlaczu i porostu wprowadź kod.Czerwone skrzynki to dodatkowe życia, srebrne monety i punkty reputacji które możesz użyć w ulepszeniu zdrowia i pancerza plus ulepszenie broni. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweul12 Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Spoko. Myślałem ze jest tam jakas fajowa broń itp, zbieram dyskietki ale się zagubiłem trochę na mapie i tym co mam robić hehe. Dzięki za podpowiedzi. A wiec działam dzisiaj i mam nadzieje ze przejdę do Brother1 dzisiaj. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted March 12, 2021 Administrator Share Posted March 12, 2021 Fajnie ze pomoglismy, jak cos potrzebujesz to smialo sie rejestruj i pytaj. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.