Guest Kub4sz Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Pierwszy raz będę kupował kod na 6 miesięcy przez internet. Trochę głupie pytanie bo nie wiem jaki rejon wybrać? Europe, bo jeszcze mam worldwide? Co znaczy worldwide? Na cały świat? I jak mogę jeszcze to kupuje na cdkeys, są jakieś jeszcze fajne tanie strony? Z góry dzięki. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Rozumie ze w Polsce mieszkasz, wiec wybierasz Europe, a worldwide znaczy po angielsku na świat( czyli spokojnie tez możesz ). Możesz spróbować www.eneba.com tez. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kub4sz Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Dzięki za informacje. Słuchajcie do gier też to się dotyczy? Rejony itp? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomQR Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Ze wszystkim tak jest, gry, kody, passy, gifty. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.