Kub4sz Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Hejka, sorki ale mam pytanko. Kupiłem właśnie series S i nie wiem które gry wybierać abym mógł z siostrą grać razem na jednym ekranie. Czy na tej konsoli można tak? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted March 17, 2021 Administrator Share Posted March 17, 2021 Po pierwsze, to nie zależy od rodzaju konsoli tylko rodzaju gier. Tak na szybkiego to Fortnite, Gears, bijatyki czyli Tekken i Mortal Kombat, Way out, ile siostra ma lat to może Jumanji? I na przyszłość proszę dodawaj flagę jak byś mógł tak by było łatwiej ludzia wiedzieć jaki jezyk -Dzięki Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 @Kub4sz od konsoli nic nie zależy ale oczywiście potrzebujesz dwa pady 😂.Lista jest w miarę długa ale podaje ci tylko kilka przykładów. Bijatyki-Mortal Kombat Logiczne - Way Out Sportowe-Rocket League Przygodowe -Warhammer: Chaosbane Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub4sz Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 Ja mam 15 a siostra 14 wiec bardziej jakieś przygodówki dla niej a ja bardziej strzelanki, zobaczę jak w Fortnajcie sobie radzi. Jak chciałbym się zapytać jak ustawić we dwóch na Fortnita to muszę nowy temat zacząć czy tutaj można? Warhammer wyglada dość fajnie . Z flagą postaram się pamiętać i sorki. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted March 18, 2021 Administrator Share Posted March 18, 2021 On 09/12/2020 at 11:39, Grano22 said: Xbox One - Xbox Series: Coach/Local games/Split Screen: Worms WMD Call of Duty Black Ops 3 (Campaign/Zombies) Terraria Rocket League Castle Crashers Diablo 3 Rayman Legends Gears of War 3 Multiplayer: Avengers Way of Out Mud Runner Snow Runner The Division The Division 2 Farcry 5 Farcry New Dawn Farcry 4 (Exploration mode + DLC) Worms WMD Human Fall Flat Call of Duty Black Ops 3 (Campaign/Zombies) Call of Duty Black Ops 4 (Zombies, Blackout) Gears 5 Assassins Creed Unity Wolfenstein Young Blood Battlefield 5 (Joint Operations) Sniper Elite 4 Terraria Rocket League Borderlands 3 Halo The Master Chief Collection Warhammer: Vermintide 2 Left 4 Dead 2 Gears of War 4 ---------------------------------------------------------------------------- Xbox Classic - Xbox 360: Coach/Local games/Split Screen: Resident Evill 5 Battleblock Theater Sacred Citadel Army of Two Army of Two II The Sims 2 Plants vs. Zombies Diablo 3 Multiplayer: Battleblock Theater Battlefield 3 Sniper Elite 2 Borderlands Borderlands 2 Tutaj @Grano22 wyszczególnił kilka gier w którymś z wcześniejszych postów, jest z czego wybierać. I tak proszę o zaczynanie nowych tematów z nowymi pytaniami. Pozdrawiam i dzięki ze się dołączyłeś. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub4sz Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 Oj to jest naprawdę dużo gier, napewno mi wystarczy. Dzięki Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.