Kub4sz Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Cześć, jak wcześniej już wspomniałem, jak ustawić Fortnite abym mógł razem z siostrą grać na jednym ekranie? Jakoś próbowałem i nie mogę tego ustawić. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted March 18, 2021 Junior Admin Share Posted March 18, 2021 Jak korzystać z funkcji dzielonego ekranu na konsoli? •Uruchom Fortnite. Przejdź do menu głównego. Sprawdź, czy drugi kontroler jest połączony z konsolą i włączony. •Po połączeniu kontrolera pierwszy gracz powinien poprosić drugiego o wybranie konta. •Kiedy drugi gracz zaloguje się na konto, pojawi się w lobby, a dzielony ekran włączy się automatycznie po rozpoczęciu gry. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Najpierw musisz ustawić/ dodać nowe konto na xboxie(konsoli) dla swojej siostry, porostu wejdź w profile i dodaj nowe konto, gościa. Nic sie nie martw nie trzeba ustawiać nic w Epic Games. Wejdź w Fortnite swoim padem , i wybierz Duo, zatwierdź i wróć do Lobby. Bedziesz miał siebie gotowego i dodatkowe miejsce do zapełnienia. Wtedy weź drugiego pada( ważne aby użyć drugiego) i naciśnij Xbox guzik aby wejść w główne menu>przejdź do profilu>zaloguj sie drugim padem dodanym profilem>powrócisz do Fortnite Lobby>wciśnij i przytrzymaj "Y">zalogujesz sie i zobaczysz dodana osobę w Lobby>"X"-gotowy i działasz . Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomQR Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Tutaj ja się też pytałem i łatwo zostało wytłumaczone. Jak coś nie tak to pytaj i może zagramy razem? Jak coś to na PW dawaj. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub4sz Posted March 19, 2021 Author Share Posted March 19, 2021 Super @TomQR działa, teraz muszę tylko poczekać bo jakaś aktualizacja wyszła😡. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.