Administrator Popular Post edjazoli25 Posted March 20, 2021 Administrator Popular Post Share Posted March 20, 2021 Nowy zestaw słuchawkowy Xbox dotarł do mnie na początku tego tygodnia, jednak intensywne życie rodzinne powstrzymało mnie przed użyciem go aż do wczoraj. Tak więc zacznijmy od samego początku. Nie miałem problemu z parowaniem bezprzewodowego zestawu słuchawkowego Xbox z moją konsolą Xbox Series X za pośrednictwem własnego sygnału bezprzewodowego. Automatycznie włączają one również konsolę Xbox, gdy tylko włączysz zestaw słuchawkowy. 😉 Bezprzewodowy zestaw słuchawkowy Xbox ma bardzo prostą konstrukcję. Jest prawie całkowicie czarny, z płaskimi, matowymi powierzchniami z tworzywa sztucznego na nausznikach i pałąku. Okrągłe nauszniki są wyściełane miękką pianką z pamięcią kształtu i pokryte czarną sztuczną skórą. Cienkie, zielone pierścienie wokół każdego nausznika , wraz z wytłoczonym logo Xbox z tyłu prawego nausznika, nadają zestawowi słuchawkowemu osobowość Xbox (wygląda super z nowa seria X i padem elite2). Na początku pałąk jest trochę sztywny i co bardzo mi się podoba, trzeba używać obu rąk do regulacji długości, ale kiedy słuchawki zostały dopasowane do mojego rozmiaru głowy słuchawki Xbox wydają się lekkie i wygodne. Naprawdę wygodny zestaw do długiego grania. (Najdłuższe 7 godzin). Świetna waga i rozmiar. Dźwięk jest niesamowity i prawidłowo dostarczany do twoich uszu dzięki Windows Sonic, Dolby Atmos i DTS, mogłem łatwo wskazać, skąd dochodzą kroki wroga i strzały - kluczowy szczegół audio dla tych, którzy chcą wpaść na przeciwnika. Co więcej, dźwięki takie jak kopnięcie karabinu szturmowego czy wybuch granatu miały dla mnie satysfakcjonującą moc. Duże, płaskie okręgi na każdej muszli to duże, płynnie obracające się pokrętła, które działają jako główne elementy sterujące zestawu słuchawkowego. Pokrętło prawego ucha dostosowuje głośność główną zestawu słuchawkowego, podczas gdy lewe ucho reguluje balans gry / głosu (z pomocnym zatrzymaniem kliknięcia pośrodku, aby ustawić balans na neutralny). Na tylnej krawędzi lewej muszli znajduje się mały zielony przycisk, który służy zarówno do zasilania, jak i do parowania. Mikrofon na wysięgniku jest zamontowany tuż pod nim, z własnym małym przyciskiem wyciszania mikrofonu. Mikrofon to długa, wąska czarna kapsuła na krótkim, elastycznym ramieniu, które może zwinąć się na zestawie słuchawkowym, gdy nie jest używany. To powiedziawszy, nie teleskopuje ani w żaden inny sposób nie znika z pola widzenia. Na tylnej krawędzi prawej muszli znajduje się port USB-C do ładowania zestawu słuchawkowego. Według firmy Microsoft bezprzewodowy zestaw słuchawkowy Xbox może działać jednorazowo do 15 godzin. Na koniec kilka negatywów ... nie znalazłem żadnych, ok, może są trochę mniejsze niż większość zestawów słuchawkowych. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish PanSieczka9, Krysto, Patryk and 3 others 3 3 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Xboxziomek Posted March 20, 2021 Popular Post Share Posted March 20, 2021 Czyli jak dobrze zrozumiałem włączasz konsole słuchawkami tez jak padem? Wyglądają fajowo i pasuje napewno do całego zestawu. Teraz wiem dlaczego sprzedajesz stare. Dzięki za recenzje od kogoś kto faktycznie je posiada bo co chwile ludzie gadają ze niby maja na Fb i IG a tak naprawdę to tylko „like” chcą . Hej Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Kub4sz, PanSieczka9, edjazoli25 and 2 others 4 1 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Popular Post Niesberkツ Posted March 20, 2021 Junior Admin Popular Post Share Posted March 20, 2021 @edjazoli25 Jesteś mi winien przysługę za to, że dodałem odrazu temat jak tylko się pojawiły 😆 A tak serio to cieszę się, że w końcu jakieś dobre słuchawki pod xbox'a są. P.S Dobrze to wszystko opisałeś👍 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Krysto, edjazoli25, Patryk and 2 others 4 1 Niesberkツ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post vegtom Posted March 21, 2021 Popular Post Share Posted March 21, 2021 to pięknie tylko jestem ciekaw ile ma i to ważne dla mnie jako osób słabosłyszący Pasmo przenoszenia ?!!!! Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish PanSieczka9, Patryk, edjazoli25 and 2 others 4 1 vegtom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Popular Post edjazoli25 Posted March 21, 2021 Author Administrator Popular Post Share Posted March 21, 2021 9 hours ago, NiesberkPLツ said: @edjazoli25 Jesteś mi winien przysługę za to, że dodałem odrazu temat jak tylko się pojawiły 😆 @NiesberkPLツ Dostałeś niebieski kolor...😆 a tak serio to dzięki i czekamy na więcej perełek z czasem. 46 minutes ago, vegtom said: to pięknie tylko jestem ciekaw ile ma i to ważne dla mnie jako osób słabosłyszący Pasmo przenoszenia ?!!!! @vegtom pasmo przenoszenia to 20–20 000 Hz Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish PanSieczka9, Krysto, Niesberkツ and 3 others 4 1 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Fajnie to wszystko skomponowali i serio można włączyć konsole słuchawkami? bajer! Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Krysto, edjazoli25, Kub4sz and 1 other 3 1 Patryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub4sz Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Wow naprawdę fajowo wyglądają. A jaka będzie cena, taka najlepsza jaka możesz znaleść w Polsce?Serio można konsole włączyć nimi, nie wierzę. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25, PanSieczka9 and Krysto 2 1 Kub4sz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberkツ Posted March 21, 2021 Junior Admin Share Posted March 21, 2021 Godzinę temu, Kub4sz napisał: Wow naprawdę fajowo wyglądają. A jaka będzie cena, taka najlepsza jaka możesz znaleść w Polsce?Serio można konsole włączyć nimi, nie wierzę. 449 zł jest w większości sklepach, ale myślę że z czasem cena spadnie W końcu są pod xbox'a więc nie ma co się dziwić, że można nimi konsole włączyć. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish PanSieczka9, edjazoli25, Kub4sz and 1 other 2 1 1 Niesberkツ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted March 21, 2021 Author Administrator Share Posted March 21, 2021 Specjalnie dla @Kub4sz aby rozwiać wszystkie niepewności-szczerze sam byłem zaskoczony. IMG_9982.MOV Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Krysto, PanSieczka9 and Patryk 3 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegtom Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 8 godzin temu, edjazoli25 napisał: @NiesberkPLツ Dostałeś niebieski kolor...😆 a tak serio to dzięki i czekamy na więcej perełek z czasem. @vegtom pasmo przenoszenia to 20–20 000 Hz @edjazoli25 słaby ja szukam Pasmo przenoszenia 10-40000Hz !!! Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Patryk, edjazoli25, Krysto and 1 other 4 vegtom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts