Krysto Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Cześć i czołem. Za miesiąc kończy nam się umowa na dostawę internetu i przed odnowieniem chciałbym wiedzieć jakie parametry powinny być dla Xboxa? Pytam bo chcemy trochę tańszy a co się z tym łączy pewnie i słabszy. Nie chce aby lagowal itp. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted March 29, 2021 Junior Admin Share Posted March 29, 2021 Tak naprawdę to ciężko stwierdzić jaki Internet by się nadawał Bo raz działa dobrze, a raz źle. W dodatku jeżeli Internet dobrze działa ci np. Laptopie czy komputerze to wiedz, że na xbox'ie może działać o wiele gorzej. Ja mam neta od Huawei i pakiet ponad 500mb/s i mimo to słabo on działa. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 Ale jakieś minimum maja co? No wiesz żeby gry działały i live granie? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted March 29, 2021 Junior Admin Share Posted March 29, 2021 Powiedz mi z jakiej sieci Ty masz tego neta. Wtedy postaram ci się znaleźć dobry i nie za drogi pakiet Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub4sz Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Z tego co znalazłem to minimalne wymagania dotyczące gier na xboxa to 3 megabitów na sekundę (Mb/s) i prędkość wysyłania 0,5 Mb/s, wraz z „pingiem” max 150 milisekund lub mniej. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 Godzinę temu, NiesberkPLツ napisał: Powiedz mi z jakiej sieci Ty masz tego neta. Wtedy postaram ci się znaleźć dobry i nie za drogi pakiet Mam ten z Play Limit danych 200 GB, Pobieranie100Mb/s, Wysyłanie 20Mb/s. Ale widzę ze jak wspomniał @Kub4sz to potrzebuje spokojnie 3.5Mb/s wiec może coś mniejszego niż 100MB ale może żeby miał większy limit albo bez limitów w ogóle? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomQR Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Może ci się przyda ta strona gdyż nie będziemy się tu dzielić twoim adresem i innymi danymi. Wpisz co trzeba a napewno znajdziesz coś tańszego. Ja tak tylko wpisałem swoje dane i znalazłem kilka tańszych taryf z fajnym pakietem. Powodzenia https://panwybierak.pl Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted March 31, 2021 Author Share Posted March 31, 2021 W dniu 30.03.2021 o 12:16, TomQR napisał: Może ci się przyda ta strona gdyż nie będziemy się tu dzielić twoim adresem i innymi danymi. Wpisz co trzeba a napewno znajdziesz coś tańszego. Ja tak tylko wpisałem swoje dane i znalazłem kilka tańszych taryf z fajnym pakietem. Powodzenia https://panwybierak.pl Dzięki właśnie znalazłem coś na tej stronie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.