Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć i czołem. Za miesiąc kończy nam się umowa na dostawę internetu i przed odnowieniem chciałbym wiedzieć jakie parametry powinny być dla Xboxa? Pytam bo chcemy trochę tańszy a co się z tym łączy pewnie i słabszy. Nie chce aby lagowal itp.

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply
  • Junior Admin

Tak naprawdę to ciężko stwierdzić jaki Internet by się nadawał

Bo raz działa dobrze, a raz źle.

W dodatku jeżeli Internet dobrze działa ci np. Laptopie czy komputerze to wiedz, że na xbox'ie może działać o wiele gorzej.

Ja mam neta od Huawei i pakiet ponad 500mb/s i mimo to słabo on działa.

• Junior Admin

Powiedz mi z jakiej sieci Ty masz tego neta.

Wtedy postaram ci się znaleźć dobry i nie za drogi pakiet

Godzinę temu, NiesberkPLツ napisał:

Powiedz mi z jakiej sieci Ty masz tego neta.

Wtedy postaram ci się znaleźć dobry i nie za drogi pakiet

Mam ten z Play Limit danych 200 GB, Pobieranie100Mb/s, Wysyłanie 20Mb/s. Ale widzę ze jak wspomniał @Kub4sz to potrzebuje spokojnie 3.5Mb/s wiec może coś mniejszego niż 100MB ale może żeby miał większy limit albo bez limitów w ogóle?

Może ci się przyda ta strona gdyż nie będziemy się tu dzielić twoim adresem i innymi danymi. Wpisz co trzeba a napewno znajdziesz coś tańszego. Ja tak tylko wpisałem swoje dane i znalazłem kilka tańszych taryf z fajnym pakietem. Powodzenia 

https://panwybierak.pl 

W dniu 30.03.2021 o 12:16, TomQR napisał:

Może ci się przyda ta strona gdyż nie będziemy się tu dzielić twoim adresem i innymi danymi. Wpisz co trzeba a napewno znajdziesz coś tańszego. Ja tak tylko wpisałem swoje dane i znalazłem kilka tańszych taryf z fajnym pakietem. Powodzenia 

https://panwybierak.pl 

Dzięki właśnie znalazłem coś na tej stronie. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...