Kub4sz Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Cześć, pytanie i mała ankieta. Jakie gry wolicie i czemu? Dyski czy cyfrowe wersje? I nie chodzi tylko o Xbox-tak ogółem. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted March 31, 2021 Administrator Share Posted March 31, 2021 Cyfrowa, nie musisz się martwić o przestrzeń oraz bardziej mobilne jest jeżeli faktycznie musisz się przenieś z konsolą do znajomego itp. Plus nie martwisz się o stan dysków aby nie porysować lub uszkodzić. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMd4d Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 To zależy... jeśli chodzi o gry multiplayer to wole cyfrowe. Jeżeli jest to coś na single player to jednak wybieram płyty, po ukończeniu gry można się wymienić na cos innego lub sprzedać 😉 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Jakoś mi cyfrowa bardziej podchodzi bo z ta wymiana to jakoś chyba nie dla mnie. Kiedyś się wymieniłem online i dostałem tylko pudełko☹️ Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Cyfrowa bo nie muszę się martwić o nic. Zwłaszcza jak coś się stanie z czytnikiem czy zarysowaną płytą. Starszy rocznik pewnie ma sentyment do dysków. A i dodam jeszcze że na cyfrowej można spokojnie z xboxApp korzystać na PC lub telefonie a z płytka to raczej lipa. 😜. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Rozumiem wasze rozumowanie z cyfrowymi grami ale zgodzę się z @GMd4d jak masz te lepsze gry kupione na dysk to można się wymienić lub odsprzedać a te cyfrowe to raczej już nie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanSieczka9 Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Dla mnie tylko cyfrowe ludziska. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub4sz Posted April 4, 2021 Author Share Posted April 4, 2021 Czyli cyfrowa wersja wygrała. To ma trochę sens jak widać i chyba z czasem dyski będą wycofane. Czyżby cyfrowa era gier była przyszłością gaming? Raczej Tak. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.