Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć i czołem. Grywam normalnie w Fortnite  ale ziomki mówią ze CoD i Apex są lepsze. Rozmawiałem z rodzinką i są ok aby kupić coś innego, wiec co kupić i jak zacząć z CoDem czy Apexem? Co wybrać i czy to jest tak jak Fortnite  tylko że dla starszych?

https://xbox-vibes.com/topic/1256-zmiana-z-fortnite-na-apex-lub-cod/

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

CoD No niby jest dla starszych bo i jest trochę trudniejszy. Zasady są takie same, szukasz broni, ukrywasz się i eliminujesz przeciwników. Nie budujesz nic jak w Fortnite i wszytsko jest realne a nie jak kreskówki. Apex nie grałem to ci nie powiem.  CoD jest za darmo jako rozgrywka jak Fortnite ale jak chcesz sobie pograć jako grę kooperację to musisz już sobie wykupić to co chcesz. 

• Administrator

Niektórzy widza to tak. 
Fortnite 3-10 lat

Apex 10-16

CoD 16plus. 
Ale szczerze to zależy od ciebie, ja mam 40 i grywam w Fortnite🤣🤣🤣 

Apex jakoś mi nie podchodzi ale naprawdę polecam CoD. Jeżeli lubisz akcje non stop to jest gra dla ciebie. 
Masz Battle Royal za darmo jak Fortnite na tych samych zasadach, tylko się nie obudowujesz. Możesz w teamy się łączyć itp. 
Jak interesuje ciebie gra z fabuła to musisz wykupić jeden z pakietów. 
Miłego grania. 

Smialo sobie zarzucaj co tam chcesz bo jest za free. A sluchaj jak cos to ci wytlumaczyc moge wiecej, ja tam w Fortnite i CoD wale. Apex juz nikt Nie gra, a CoD to jak Fortnite tylko ze w realu. Wszytsko wyglada jak prawdziwy swiat I szybciej giniesz. Ale masz skrzynki i shildy do zbierania.

Dawaj na CoDa reszta to dla dzieciaków, z całym szacunkiem dla starszych graczy @edjazoli25 🤫😉

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...