Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć, jak już wiecie mieszkam w Irlandii i mam angielski Netflix. Jest jakaś szansa abym mógł używać polskiego? Nie znam się za bardzo na kompach ale jak powiecie co i jak to napewno ogarnę. Słyszalem coś w szkole od dzieciaków o vpn czy coś takim.

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Cześć i Dzięki za rejeatracje. Możesz używać VPN -Virtual Private Network (Wirtualna Prywatna Sieć) polega to na zmianie twojego adresu IP z UK powiedzmy na Polski i wtedy jak otworzysz Netflix to bedzie ci pokazywac Polska biblioteke filmów. Nie jest to drogie I wychodzi jakieś £2/mo. Ja mam dwa lata w cenie £54 i 15 krajów do wyboru. 
I dwie sprawy na koniec, proszę dodawaj flagi na początku tematow i Nie mow prosze”Angole” bo troche to obraźliwe a staramy sie być miedzynarodowi-poprawiłem twoj wpis trochę.😜

• Administrator

Hej, sorry za późne odpisanie ale trochę zajęty byłem. 
Wejdź na https://surfshark.com i wybierz plan który ci się podoba, ja myśle ze £53 na dwa lata jest najlepszy. Zapłać przez PayPal (lepsze niż karta no masz ochronę zakupu) i stwórz konto. Później ściągnij app na tv, mobile czy komputer. Po zalogowaniu będziesz widział listę serwerów z danego kraju. Za każdym razem jak wybierzesz i połączysz się z danym krajem po odpaleniu netflixa będziesz miał listę filmów z tego kraju. Naprawdę łatwo to się robi. 
Jeszcze jedno, masz 30 dni na wycofanie się z planu jak ci nie pasuje. 
B49AC390-8C24-4EB7-ADDA-07AB56E21F86.jpeg1B345B97-84A4-4A9A-9332-1E8ABA5E6D6F.jpeg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...