Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć wam, jak wiecie bardzo lubię i gram w Fortnite. Co byście polecieli innego dla mnie? Uwielbiam strzelanki ale nie takie gdzie tylko rękę widać, wiecie o co mi chodzi. Wiem o CoD,Apex itp ale czy jest coś innego co jest podobne do Fortnite i walczysz z innymi zawodnikami bo te dwie gry mnie nie ruszają?

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Co ja polecam to Destiny2, super gra z otwartym światem, nie masz" jednej reki "co strzela🤣

Poznajesz dużo innych graczy, mozesz sie laczyc w klany itp Spróbuj a niepożałujesz.

Ja oprócz Destiny 2 mogę jeszcze polecić OUTRIDERS, Zombie Army 4: Dead War, World War Z. Nie są to gry battle royale jak fortnite, ale tak jak chciałeś trzecioosobowe strzelanki. Wszystkie podane przeze mnie gry znajdziesz w Xbox Game Pass.

Ja od siebie mogę polecić jeszcze Titanfall 2, mimo że to jest FPS. Może już trochę czasu ma ale to jest po prostu świetna gra i na single player i na multi. Można grać przez EA Play, albo XGPU, ewentualnie kupić za grosze.  Borderlands 2 i 3 też są świetnie. Mi bardziej podchodzi 2 (ciekawsze klasy postaci są), ale w obu strzelanie jest bardzo, ale to bardzo "miodne"!

Z TPS-ów można jeszcze dodać The Division 2, Sunset Overdrive i np Resident Evil 2 lub 3

• Administrator
11 hours ago, Xbox Team said:

Ja oprócz Destiny 2 mogę jeszcze polecić OUTRIDERS, Zombie Army 4: Dead War, World War Z. Nie są to gry battle royale jak fortnite, ale tak jak chciałeś trzecioosobowe strzelanki. Wszystkie podane przeze mnie gry znajdziesz w Xbox Game Pass.

Prawda WWarZ jest super!

7 hours ago, GMd4d said:

a od siebie mogę polecić jeszcze Titanfall 2, m

Titanfall2 napewno pokochasz, proszę aby zrobili 3 

Masz dużo strzelanek ale nie wiem czy coś przebije Fortnite. Udała im się ta gra i długo jeszcze będzie rządziła w sieci. Ale jak coś to spróbuj Hyper Scape jest to git gra na podobnych zasadach. Naprawdę warto!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...