Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

🇬🇧🇵🇱"C" XGP|honest reviews/rzetelne recenzje|04.2021|

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Administrator

Długo się zabierałem za magiczną a jakże długa listę z litery „C”, cóż mogę powiedzieć? Lista trochę długa aż mi miejsca zabrakło plus nie chciałem usuwać swoich gier. Dlatego wybrałem tylko kilka tytułów które mnie zainteresowały i spodobały mi się. Jeżeli nie ma tu danego tytułu to znaczy ze jedna gwiazdka jak dla mnie lub nie znalazłem czasu. Postaram się być przykladniejszy z „D” 

Hide?Collapse Text

1.5* Call of the Sea- naprawdę fajna gra w którą grałem już wcześniej. Były to super godziny które spędziłem z tym tytułem. Duży plus to to że możesz sobie stworzyć ekipę i naprawdę poczuć się jak „Black Beard”. 
2.4* Crackdown 3, lekka gra z fajna akcją. Możesz grać w dwuosobową co-op lub jednoosobową kampanie. 100% lepsza już cześć z 360.

3.2* Sam nie wiem co mam powiedzieć o tej grze, była fajnie reklamowana jako Polska perełka a jednak mi nie podeszła. Sam nie wiem czemu, może że jednak tam mroczna historia jest trochę jak „flaki z olejem”??? Daję 2 gwiazdki tylko dlatego że to jest moja, szczera  opinia a wiem ze dużo osób na socialu mówi że „fantastyczna gra” 

4. 2* Chciałem spróbować czegoś innego wiec ostatnia gra jaką przetestowałem była Code Vein- ciężka gra w którą praktycznie trzeba grać z innymi osobami. Przechodzenie bosów bardzo trudne i bez pomocy praktycznie nie masz szans. Jeżeli szukasz gry na spokojny wieczór lub weekend to nie jest gra dla ciebie. Pewnie jest wielu zwolenników tej gry ale niestety nie ja. 

Powiem szczerze że z „C” nie ma dużego wyboru. Jedyne gry jakie bym polecił to Call of Sea5*, Crackdown3* oraz moja ulubiona Control5*. 
Control jest to gra która może i zaczyna się powoli ale jak już się wkręcisz to jedyne co ci pozostanie to długie godziny grania. Super fabuła, no i oczywiście osadzona w Polsce.

Call of the Sea-fajna gra 5 gwiazdek. 

Carrion-taka sobie 3 gwiazdki. 

Carto-lipa 1 gwiazdka. 

Celeste-lipa 1 gwiazdka. 

Children of Morta- fajna gra 3 gwiazdki. 

Cities Skylines-ok 3 gwiazdki. 

Cluster Truck-fajna 4 gwiazdki. 

Code Vein-fajna 3 gwiazdki. 

Control-super 5 gwiazdek. 

Costume Quest 2-nie dla mnie 2 gwiazdki. 

Crackdown 3-fajna 4 gwiazdki. 

Cricket 3-może być 3 gwiazdki. 

CrossCode-lipa 2 gwiazdki. 

Cyber Shadow-dziwna gra 3 gwiazdki.