Patryk Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Cześć wam, mam trochę nietypowe pytanie a ludzie mówią różnie. Czy powinnienem, jak również inni posiadacze konsoli Xboxa, podpiąć ją do zwykłego przedłużacz czy tego z ochroną do skoków napięcia? Gościu w sklepie mówi że tak ale mój kuzyn (technikum elektroniczne) mówi że nie. Wiec potrzebuję innej postronnej opinii. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Ja mam bezpośrednio do gniazdka ale wydaje mi się ze przez listwę będzie lepiej zabezpieczony?? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub4sz Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Ja też polecam bezpośrednio do gniazdka ale jak nie można to zwykły przedłużacz będzie ok. Xbox ma wbudowany już bezpiecznik. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted May 29, 2021 Administrator Share Posted May 29, 2021 Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości...Nie powinno się podpinać konsoli Xbox do żadnej listwy z zabezpieczeniem do ochrony skoków napięcia. Konsola ma wbudowane zabezpieczenie fabrycznie i jedynie co to takie podpięcie może zaszkodzić nie tyle co konsoli ale jej obsłudze. Dużo osób narzeka na rozłączanie się kontrolerów, samoczynnemu wyłączaniu się konsoli, wyrzucaniu z gier, lagowaniu ...w 80% jest to spowodowane podwójnemu zabezpieczeniu poprzez używanie dodatkowej listwy z zabezpieczeniem przez co konsola nie dostaje odpowiedniej ilości mocy. Tak wiec jak musisz już podpiąć do listwy to do zwykłej. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted May 31, 2021 Author Share Posted May 31, 2021 Dzięki też tak myślałem przez chwile a teraz to mam sens. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.