Xboxziomek Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Cześć wszystkim, obecnie gram na padach i używam zwykłych bateri. Jest cos dobrego na rynku co może je zastąpić, dobre akumulatorki co mogę mieć i na zmianę ladowc? Tylko ładowarkę tez potrzebuje pewnie.? Z gory dzieki Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted May 8, 2020 Administrator Share Posted May 8, 2020 czesc @ Xboxziomek ja preferuje akumulatorki co mozesz ladowac bezposrednio na stacji dokującej(doku) jak kupujesz zestaw to odrazu ze spacjalymi zamknięciami. i nie mowie o AA z dodatkowa ladowarka, mowie o tych specjialnych do padów,zobacz załącznik.Kupisz takie i masz spokój bo za kazdym razem jak skonczysz grac to odkladasz i ci sie laduja.cena -mysle ze do 100zl spokojnie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted May 14, 2020 Author Share Posted May 14, 2020 ok, widze o czym mowisz teraz, ja myslalem zeby kupic zwykle i ladowarke ale to co mi pokazales wyglada fajniei takie wlasnie zobacze.Fajowo kolo konsoli wyglada jak postawiesz.Pytanie, mozesz trzymac pady na tym caly czas aby sie ladowaly? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMd4d Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Ja mam PDP Energizer 2x i spisuje się świetnie. Wygląda bardzo ładnie, akumulatory trzymają długo, a stojak zapewnia miejsce na 2 pady i zawsze mam kontroler naladowany 😉 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 GMd4d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted May 20, 2020 Author Share Posted May 20, 2020 ok @ GMd4d , czyli moge pady trzymac na bazie caly czas ? beda sie lądować i zawsze beda gotowe do użytku? Czyli paluszki to lipa hehe. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted May 30, 2020 Administrator Share Posted May 30, 2020 Paluszki szczerze mówiąc to lipa , i tak możesz opady trzymać na bazie cały czas , jak sie naśladują to automatycznie przestana sie lądować, baza normalnie powinna zmienić kolor.(z czerwonego na zielony) Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted June 9, 2020 Author Share Posted June 9, 2020 Ok wiem teraz co masz na mysli, mam baze I nie bawie sie juz w zadne paluszki I extra ladowarki.dzieki Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 1 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted June 11, 2020 Administrator Share Posted June 11, 2020 Start new subject if would like continue similar topic. Zacznij nowy temat jeżeli chcesz kontynuować podobne zagadnienie . Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts