Marlexxis Posted May 29, 2021 Share Posted May 29, 2021 Cześć wam, wiem że to trochę inne forum ale przez przypadek natrafiłam jak szukałam info o nowych słuchawkach xboxa. Mam takie pytanie, na czym polega fasting i jak czy może ktoś wie czy naprawdę to działa? Zaczęłam dbać o kondycje fizyczna i slyszałam że dużo osób o tym mówi. Dzięki i zerknijcie o pytanko ze słuchawkami także. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted May 30, 2021 Administrator Share Posted May 30, 2021 Cześć, fasting to nic innego jak regularne posiłki o wyznaczonych porach z ta różnica ze opóźniasz konsumpcje pierwszego posiłku i nie jesz po danej godzinie. Najpopularniejsza to 16:8 czyli przez 16 godzin nie jesz nic tylko napoje jak woda, kawa, herbata aby oczyścić swój organizm a przez następne 8 godzin jesz wszystkie swoje posiłki. U mnie wyglada to następująco Śniadanie opóźniam do 10 rano i wtedy jem śniadanie, lunch o 13 i obiad o 16-17 od tego momentu już tylko płyny i oczyszczam wątrobę itp.czyli 16:8 Pamietaj ze jednak nie osiągniesz dobrej "diety"( ja w diety nie wieże tylko regularne posiłki i zdrowe odżywianie) bez wysiłku fizycznego i dobrego snu. Pozdrawiam i jak coś to pytaj. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlexxis Posted June 1, 2021 Author Share Posted June 1, 2021 Dzięki tak właśnie myślałam ale nie byłam pewna. Super że też to robisz. Jak długo i czy widać efekty? Ja nie jestem jakaś tam gruba ale chce zacząć zdrowo żyć i się odżywiać. Jakieś ćwiczenia robisz? Pa Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted June 1, 2021 Administrator Share Posted June 1, 2021 Fasting robię jakoś od 15 lat i nie tyle co pomaga mi z utrzymaniem wagi ale bardziej oczyszcza szybciej organizm z toksyn itp. Ćwiczenia to bardziej kardio( rower lub bieganie 5 razy w tygodniu-Peloton lekcje. ) do tego dochodzi trochę górna cześć i to powiedzmy rano 15 min i z dwa razy w tygodniu po 30 min lekcje mieszane kardio i sekcje z górna partia. Ale oczywiście zrób pod siebie i pamiętaj o dobrym odżywianiu, ja np nie jem mięsa tylko produkty na bazie roślin. Pozdrawiam. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysto Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Słyszałem o tym. Co coś w rodzaju jak dawniej się ludzie odżywiali. Najpierw jak obejście na roli, pozna śniadanie i obiad pod wieczór. Później już tylko płyny. Dla mnie to fajny pomysł. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.