Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Czesc wszystkim.

Mam pytanie , czy jak mam game pass i zciagam gry na konsole i twardy dysk to te gry zostaj na dysku nawet jak game pass sie konczy?Wiem ze nie moge w nie grac bez Game pass jak @ Raffmaister mi wyjasnil.Ale chce wiedziec czy jak mam game pass i gry zciagniete na dysk/konsole bo sa za darmo na game pass , czy moge w nie grac jak juz nie sa dostepne na game pass?I czy jak je odinstaluje to czy one sa dalej dostepne dla mnie do sciagniecia pozniej z "biblioteki", szczrerze nie wiem jak to dziala?

Moze powinnienem je trzymac caly czas na twardym dysku bo mam dodatkowe 4TB ?

Prosze pomozcie bo sam sie juz zakrecilem.

@ Raffmaister ok, rozumiem, ale jak to wyglada z ta biblioteka , czy moge miec gre a pozniej ja odinstalowac i jak juz nie bedzie za darmona game pass to bedzie w bibliotece zawsze gotowa na ponowne zainstalowanie, wiem ze mam twardy dysk ale nie moge tej biblioteki rozgrysc...sorry z pytania ale nowy jestem i jeszcze nie ogarniam wszystkiego.

ok @ GMd4d  and @ Raffmaister  chyba juz rozumiem, teraz ostatnie pytanie.Czy majac twirdy dysk zewnetrzny moge gre sciagnac i uzywac nawet jak nie bedzie juz dostepna na game pass ale bedzie na dysku zewnetrznym ?

@ Xbox Team  ok, czyli twardziel nie jest tak bardzo potrzebny bo nawet jak ściągnę dużo gier na twardy dysk to jak ich nie będzie już na game Pass to nie będę mógł och używać ? Czyli lepiej kupować na dyskach jak mi się coś podoba-próbować na game Pass i jak coś to kupować ?

@ Xboxziomek  jak kupisz jakąś grę i zaistalujesz na dysk to możesz w każdym momencie w nią grać. Możesz nawet odłączyć dysk od swojej konsoli i np. dołączyć do konsoli kolegi i tam będą działały wszyastkie gry które masz na dysku. Tylko oczywiście musisz się zalogować na konto z którego gra była kupiona. 

@ Xboxziomek a jeśli chodzi o to że jakaś gra odejdzie z Game Pass to ja bym się raczej nie obawiał bo każda jest na taki czas żeby można było ją przejść. Często jest to okres kilku miesięcy, a czasem nawet więcej. Niektóre gry np. takie jak od Microsoft Studios raczej będą na zawsze lub na dłuższy okres czasu. 

• 2 weeks later...

Ok Spoko , rozumiem . Na dzien dzisiejszy zostaje z twardzielem i game Pass -nie kupuje żadnych płyt , chyba ze gra będzie super a na game Pass się skończy . 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...