XF I WIKI I Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Hejka pytanko bo póki co mam gold i ea access i szkoda mi kupować po nic ultimate za 4 zł na 3 miesiące. Mogę po raz drugi ale czy jak będę czekać jak mi się skończą subskrypcje to czy mi ten za 4 zł nie przepadnie (przeterminuje się czy coś)? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Troche się zagubiłem. Jak długo ci zostało jeszcze tego golda z ea ? Z tego co wychwyciłem to masz zwykłego golda tak? Jak teraz wykupisz Ultimate za 4zety to powinno ci odrazu zacząć nowe Ultimate a do tego przeliczy ci golda (to co ci jeszcze zostało ) na Ultimate. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
XF I WIKI I Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 @XboxziomekChodzi mi o to że mam osobno 2 subskrypcję i nie opłaca kupywać mi się teraz ultimate póki mam te. Pytanie brzmi w sumie. Czy jeśli tego nie wykorzystam to przepadnie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacyk12 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Jeżeli kupisz Ultimate teraz to masz opcje aby zmienić Live golda na Ultimate za darmo. Czyli jak ci zostało 6 miesięcy golda to dostaniesz 6 miesięcy Ultimate plus to co teraz wykupiłaś 3 miesiące za 4 pln. 3 minuty temu, xbox_vibes.wiki napisał: Czy jeśli tego nie wykorzystam to przepadnie. ??sorki ale nie kumam. Napisz jakie dokładnie i ile masz subskrypcji? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted June 8, 2021 Administrator Share Posted June 8, 2021 Hej @xbox_vibes.wiki napisz jakie masz te dwie subskrypcje jak możesz? Jak dobrze rozumiem to masz Zwykły Live Gold z dostępem do EA i druga Ultimate? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 @ xbox_vibes.wiki najlepiej napisz co masz i na jak długo, czy kody masz czy miesięczne odnawianie, bo jeżeli się pytasz czy 3 miesiące za 4 pln będzie długo to prawdopodobnie przez 2 może 3 miesiące. Jak masz już Golda kupionego i nawet wykupisz Ultimate to będziesz miała szanse przenieść wszystkie niewykorzystane miesiące z Golda do Ultimate za darmo i dostaniesz tyle samo miesięcy. Jeżeli ci chodzi o to czy jak kupisz Ultimate teraz to czy ci nie przepadnie? To nie, nie ma możliwości przetrzymania i wykorzystania później gdyż jest to subskrypcja miesięczną a nie kod. Mam nadzieje że wyjaśniłem wszystkie możliwości? Jak coś to pytaj. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.