Xboxziomek Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Cześć wam. Szukam czegoś takiego jak symulator jazdy ciężarówką abym mógł grać na padzie bo nie mam jeszcze kierownicy. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marnik Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Znalazłem na Microsoft Store te dwa tytuły - https://www.microsoft.com/pl-pl/p/On-The-Road-The-Truck-Simulator/9N61DTKQXBX5?activetab=pivot:overviewtab https://www.microsoft.com/pl-pl/p/truck-driver/c2hqvxvvlmkg?cid=msft_web_search&activetab=pivot:overviewtab Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted June 16, 2021 Administrator Share Posted June 16, 2021 Naprawde fajnie gry znalazles @ Xbox Team , mysle ze jak chcesz @ Xboxziomek do tego tak troche pograc jako gre to polecam tez SnowRunner. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 dzięki za podpowiedzi, myślę o prawku na tiry i może zacznę jedzie kiedyś więc bardziej szukam takich prawdziwych symulatorów. W dniu 16.06.2021 o 20:14, edjazoli25 napisał: Naprawde fajnie gry znalazles @ Xbox Team , mysle ze jak chcesz @ Xboxziomek do tego tak troche pograc jako gre to polecam tez SnowRunner. Napewno też skorzystam do relaksu i pogrania. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted June 21, 2021 Junior Admin Share Posted June 21, 2021 @ Xboxziomek No ja też zamierzam kiedyś tam zdać prawko ja tiry 😁 Zbyt wielu symulatorów na XBOX nie ma, a jak są to nie warte uwagi. Te gry co wyżej Ci podali Panowie to są najlepsze opcje. Co do tego SnowRunner'a - mimo, że to nie jest taka gra jak np. Euro Truck Simulator w którą byś pograł na XBOX lecz nie ma takiej możliwości, ale naprawdę jest warta uwagi. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.