Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Cześć wam, może ktoś wrzucić jakieś info albo zdjęcie z ustawieniami słuchawek Xbox do CoDa aby lepiej było słychać kroki zbliżających się graczy? Można coś tam dostroić w ustawieniach? 

https://xbox-vibes.com/topic/1746-ustawienia-dzwieku-do-cod-w-sluchawkach-xbox/

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply
  • Junior Admin

Niestety nie mam zdjęć, ale możesz zrobić tak:

Wejść w ustawienia po czym przejdź do zakładki Dźwięk - w opcji Mikser Dźwięku wybierz Wzmocnienie.

Domyślnie ta funkcja jest ustawiona na Kino domowe.

Napewno możesz to zrobić w mixerze dźwięków jak @ NiesberkPLツ  napisał. Ale wydaje mi się ze najlepiej sobie samemu spędzić czas i pokombinować bo wydaje mi się że masz tam jakieś z 7 ustawień do wyboru. 

• Junior Admin

Też możesz poszukać samemu w necie jakie są najlepsze ustawienia dźwięku, bo jak przeglądałem to trochę tego było więc myślę, że Ci to pomoże.

Też bym wybrał wzmocnienie jak @ NiesberkPLツ  pisze to jedyna opcja jak dla mnie jeżeli chodzi o kroki, tak samo jak w Fortnite. 

• Administrator

Witam. Myślę ze możesz spróbować te ustawienia jak w zdjęciu poniżej. To są moje i mi naprawdę pasuje jeżeli chodzi o skradanie się przeciwników.

Mam nadzieje że pomoglem. Sorki że trochę późno ale naprawdę trochę zajęty ostatnio jestem z forum i zmianami.

IMG_0836-2.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...