xTeam Marnik Posted June 7, 2020 xTeam Share Posted June 7, 2020 Jeżeli zastanawiacie się jakie słuchawki wybrać do Xbox One. W tym wpisie jest dokładnie wszystko opisane! Jeśli mielibyście jeszcze jakieś pytania, to śmiało piszcie 😄 http://xboxteam.pl/xbox/jakie-sluchawki-wybrac-do-xbox/ Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish GMd4d 1 Marnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Fajnie wygladaja ,jestem ciekaw jak wyglada sprawa podlaczania suchawek z mic do Xboxa/ Pada? jak mam klawiature podlaczona ??czy podlaczam do pada a gram na klawiaturze ?? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Marnik 1 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTeam Marnik Posted June 9, 2020 Author xTeam Share Posted June 9, 2020 @ Xboxziomek słuchawki da się podłączyć do Xboxa tylko przez pada. Jeżeli grasz na klawiaturze musisz zrobić tak jak napisałeś. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Ok ,czyli pad Lezy z boku z podłączonymi słuchawkami a ja śmigam na keybord i myszce? Właśnie tak myśle o kupnie klawiatury i myszki bo wiem ze dużo osób tak gra, tylko ze to chyba takie oszukiwanie jest , co nie? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTeam Marnik Posted June 9, 2020 Author xTeam Share Posted June 9, 2020 1 minutę temu, Xboxziomek napisał: @ Xboxziomek Tylko wiesz, że nie wszystkie gry wspierają granie na klawiaturze i myszce? Tylko w niektóre można tak grać. Gdzieś na internecie powinna być lista. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 A ok, rozumiem . Poszukam listę i może zarzucę w temacie nowym? Dzieki i pozdrawiam . Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Marnik 1 Xboxziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTeam Marnik Posted June 9, 2020 Author xTeam Share Posted June 9, 2020 @ Xboxziomek dobry pomysł. Jakbyś nie mógł znaleźć to pisz zawsze chętnie pomogę ^^ Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts