Kub4sz Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Hej, niewiem czy coś mi się dzieje z konsolą ale ostatnio bardzo mam drift na kontrolerze.Jak gram to postać sama mi w bok idzie.Jakieś pomysły co się dzieje? Czy jakieś ustawienia w konsoli może muszę zmienić? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted July 4, 2021 Junior Admin Share Posted July 4, 2021 Czy tylko w jednej grze taki problem masz czy też w innych? Jeżeli w innych grach błąd jest taki sam to możliwe, że masz uszkodzoną gałkę. Im więcej grasz na padzie i w agresywny sposób poruszasz gałką co może doprowadzić do jej uszkodzenia, ale jeżeli tylko w jednej grze występuje ten problem to polecam przywrócić grę do ustawień podstawowych o ile istnieje taka możliwość. Też możesz: Zaktualizuj kontroler. Sprawdź ustawienia mapowania przycisków kontrolera. Jeśli nie przyniesie to rozwiązania problemu, będzie to oznaczać, że kontroler wymaga wymiany. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub4sz Posted July 5, 2021 Author Share Posted July 5, 2021 Na początku było tylko w jednej ale teraz jakoś we wszystkich mam. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted July 5, 2021 Administrator Share Posted July 5, 2021 Czyli jak wspomniał @ NiesberkPLツ , wymiana lub naprawa kontrolera. Kiedy kupiłeś kontrolera bo z tego co widzę to masz series S na profilu czyli jakoś na czasie? Jak tak to jest na gwarancji jeszcze. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub4sz Posted July 5, 2021 Author Share Posted July 5, 2021 Niedawno kupiłem ale tylko z jednym a ten został ze starej konsoli i właśnie stary coś szwankuje. Sam spróbuje naprawić. Muszę jakieś dobre części znaleść tylko. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.