Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• VIP

I will say few words about only few games as normally not going through every single game- sorry. Will pick the three 5stars and three 3stars and below.

• Destroy All Humans- what a great game, if you need to relax after busy day at work/school. 5*
  • Doom- its a classic game, every single gamer should try it and its doesn't matter with part it is. 5*
  • Destiny 2- wow, at last an open world game where you can do whatever you want with friends and another players. 5*
  • DayZ- I was expecting something different, maybe more action, shutting etc. Average survival game 3*
  • Disneyland Adventures- good for 6yo and below. Sorry, not for me. 2*
  • Darksiders: Genesis- only giving 3* as the game is so similar to Diablo. Overall,  it's a good game with average story and so confusing skill tree.
  • Administrator
  • 2 weeks later...

A wiec ogrywanie skończone i mogę napisać kilka słów o wyżej wymienionych grach. 

Ukryta treść
  • Dark Alliance - 2* w ogóle mi nie podeszła jako gra. Jeżeli grasz solo to nie masz żadnych szans już w pierwszej odsłonie aby pokonać ogromna ilość przeciwników. Pewnie i w dwójkę nie dałbym rady. 

• Darksdie Genesis - 4* wyglada trochę jak Diablo gra. Możesz wpaść i zrobić konkretną rozpierduche. Fajna gra i warta uwagi. 

• DayZ- 3* oczekiwałem trochę czegoś innego a tu wpadły takie flaki z olejem. W ogóle nie jestem przekonany do tej gry 
  • Dead by Daylight- 4* super gra, horror na wysokim poziomie. Naprawdę fajnie się grało pierwsze pół godziny i już widzę że do niej powrócę.
  • Doom-5* co za klasyk i super zabawa. Rozpierducha na całego, jak ktoś ciebie wkurzył i chcesz się wyładować to zapraszam na szybką rundkę! 😈
  • Dishonored- 4* następna fajna gra ale lekko z tych co trzeba pomyśleć i pokombinować. Fajna fabuła, grałem wcześniej i naprawdę fajowo się gra. Polecam.
  • Destroy All Humans- 4* znowu fajna gierka z nutką humoru i fantastyki. Jak dla mnie fajna spokojna gra.
  • Destiny2- 5* ale tylko dlatego że gra sama w sobie to majstersztyk. Sam był odjął punkt za to że samemu nie można grać. Ale to w końcu otwarty świat itp.
  • Desperados -3* sam nie wiem, niby fajna ale jakoś nie moja bajka. Sami spróbujcie ale szału nie ma dupy nie rozrywa.
  • Disney Adventures-5* ale tylko dla tych 6 lat i poniżej, daje 5 gwiazdek bo mój braciszek gra a gra i pomysł jest ok. Dużo zręcznościowych i prostych gier. Przyznam się że czasami jak on gra to sam coś tam ogramy razem.