Guest BiedronkaPl Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Mam na sprzedaż konto Xbox z fajnymi grami, wszystkie gry kupione, żadne nie są darmowe. Cena do uzgodnienia. Dajcie znać a wtedy wyślę dalsze dane. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted July 14, 2021 Administrator Share Posted July 14, 2021 Normalnie nie sprzedaje się kont i mamy tu zakaz sprzedaży ale udostępnimy temat ze względu na tematykę. Myśle ze jak się zarejestrujesz to będziesz miał/miała lepszy kontakt z użytkownikami ale proszę bez spamu i oszustw. Oświadczam również ze nie bierzemy żadnej odpowiedzialności prawnej za transakcje przeprowadzanie na forum. Hide?Collapse Text 33. Odnosnie kategori forum"Ogloszenia" pragniemy poinformować ze nie bierzemy żadnej odpowiedzialności prawnej oraz cywilnej za jakiekolwiek zamiany, umowy oraz transakcje pieniężne. 34. Nie ponosimy odpowiedzialności za nawiązane znajomosci ,spotkania ,wymiana adresów w kategoriach dostępnych na xbox-vibes.com https://xbox-vibes.com/guidelines/ Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BiedronkaPl Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Ok, naprawdę nie chce oszukać ale spoko rozumiem zasady. Zarejestruje się później i dodam kilka szczegółów. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 A ja będę jednak twierdził że chcesz. Wiesz ile razy można można takie konto sprzedać? Dużo. Live pewnie zabierzesz a jak zostawisz to będzie każdego wyłączyło co chwila. Proszę daj sobie spokój i pisz może jakieś lepsze temaciku. @ edjazoli25 serio dajesz takie coś na forum?? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted July 14, 2021 Administrator Share Posted July 14, 2021 @ Xboxziomek wiem ale każdy ma szanse, daje na forum aby ludzie i użytkownicy tez poczytali i się wypowiedzieli. Nikt nikogo nie obraził, jak się zarejestruje to pewnie wrzuci trochę więcej info. A może jest to ktoś kto nawet nie wie ze nie można sprzedawać. Jak ludzie co poprostu niewiedziała ze np gier cyfrowych nie da się sprzedać. Wyluzujcie zobaczymy jak będzie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Xboxziomek nawet nie wiedziałam że nie można sprzedawać. Mam konto którego nie potrzebuje już bo założyłam nowe a jak ktoś chce to może się prywatnie zgadać. Live zabieram, tak to prawda ale gry zostają. edjazoli25 dzięki za miłe słowa. Jak coś i nie da rady to spoko już nie będę się pytać ale zostanę na forum, ok? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomQR Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Ok, po pierwsze niestety nie wolno sprzedawać ale jak ktoś chce na siłę i znajdzie się naiwny, a w sieci ich dużo to czemu nie. Kasa leci a młody niech się męczy. Zacznijmy od gwarancji jaką zazwyczaj sprzedający daje ze konto ok i jak coś to pisz bo masz odemnie 12 miesięcy i live jeszcze jest itp- prawda jest taka że sprzedający patrzy na zarobek i odsprzeda to konto kilka razy wiec za każdym razem wywali ciebie z Live. Do tego Microsoft może w każdym momencie nałożyć bana i co? Kontakt pewnie się urwie ze sprzedającym. Gry i rejony to druga sprawa bo jeżeli są też kradzione lub tanie z innego rejonu to lipa. Pamietajmy że Microsoft może w najgorszym przypadku nałożyć dożywotnią blokadę na twoją konsolę a wtedy to tylko wyrzucić już można. Na koniec to już tylko od was zależy czy chcecie ryzykować. @ Biedronka próbuj ale szczerze nie wiem czy ci się uda. 😏 Panowie i Panie gracze a wy co sądzicie? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Temat nieaktualny już. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Masz może jakieś gry na dyskach co chcesz sprzedać? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.