Administrator edjazoli25 Posted July 6, 2020 Administrator Share Posted July 6, 2020 Hi edjazoli25, ---eng---pol⤵️ Hi everyone. Firstly, I'd like to say a big well done to our partner@UnlockGamingNetwork for paid partnership with one of the major Streaming platform FBGaming it took them three years to be in this great position...and yes, we know that is a long bumpy road ahead of us as well....We are so happy with your success and constant support from our Canadian Friends!!!!! Secondly, Big Welcome to our new registered members @ crimejow , @ DenveR , @ kubON798 , @ Hollywoodcoops and ecspecially @ Deborh89 who add a great post already, Well done !! I'd like to pinpoint as well that @ Jack finished his May's Poll and he already started his July's one...check this out in the link bellow Game of the month-June On xForum as well we added few extra info to profile, so please take a time to have a look in to your profile and add few extra info, IG, FB, streaming channel etc. I must say that the last month was much slower with less people visiting us , only 2.2K compare to May 3.3K( our record month was February with 10.2K ) ....However If you know me by now, you know that I'm a farmer and at the moment I am in the harvest mode that will eventually finish in the beginning of September. We are changing as well our forum slider picture, if you want to choose one simply text me , if not I will go to next one connected with the game in current month. Regards @ edjazoli25 Don't forget about our xTeam,thank you for support... @ Xbox Team , @ X3n0934rz , @ C3SGAMING , @ GMd4d , @ xbox_vibes.wiki ---pol--- Cześć wszystkim. Po pierwsze, chciałbym pogratulować naszemu partnerowi@UnlockGamingNetwork za płatne partnerstwo z jedną z głównych platform streamingowych FBGaming. Trzy lata zajęło dojście do tego ... i tak, wiemy że to także wyboista droga dla nas przez następne trzy lata .... Jesteśmy bardzo zadowoleni z waszego sukcesu i ciągłego wsparcia od naszych Kanadyjskich Przyjaciół !!!!! Po drugie, wielkie powitanie dla naszych nowych zarejestrowanych członków @ crimejow , @ DenveR , @ kubON798 , @ Hollywoodcoops , a szczególnie @ Deborh89 , którzy już dodal świetny post, Dobra robota !! Chciałbym również wskazać, że @ Jack zakończył ankietę z Maja i już rozpoczął swoją lipcową ... sprawdź to w linku poniżej Gra miesiąca-Czerwiec Również na xForum dodaliśmy kilka dodatkowych informacji do profilu, więc poświęć chwilę aby zajrzeć do swojego profilu i dodać kilka dodatkowych informacji, IG, FB, kanał streamingu itp. Muszę powiedzieć, że ostatni miesiąc był znacznie wolniejszy i odwiedzało nas mniej osób, tylko 2,2 tys. W porównaniu do 3,3 tys. w Maju (naszym rekordowym miesiącem był Luty z 10,2 tys.) .... Jednak jeśli znasz mnie już, wiesz, że ja Jestem farmerem i obecnie jestem w trybie żniw , które ostatecznie skończą się na początku Września. Zmieniamy również zdjęcie na forum, jeśli chcesz wybrać jedno, po prostu napisz do mnie, jeśli nie, przejdę do następnego związanego z grą w bieżącym miesiącu. Pozdrawiam @ edjazoli25 Nie zapomnij o naszym xTeam, dziękuję za wsparcie ... @ Xbox Team , @ X3n0934rz , @ C3SGAMING , @ GMd4d , @ xbox_vibes.wiki Prefer to stop receiving these emails? Unsubscribe here. xbox-vibes.com, 27 Fowler Road, Colchester, Essex, C02 9FF Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts