Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Dziś biorę się za barki z prawdziwą legendą 😃 Zapraszam Was serdecznie do nostalgicznej podróży w lata 90te, kiedy poranne animacje miały więcej charakteru, niż dzisiejsze produkcje kinowe. Jak też przystało na opowieść o Mrocznym Rycerzu, dzielę się nią w nocy 🦇 Mały fragment wrzucam poniżej, reszta do przeczytania po kliknięciu w link⬇️

Pełny tekst znajdziecie tutaj 🦇

"Jestem dużym fanem Batmana. Rozpocznę od takiego wyznania, żeby nie było wątpliwości co do punktu wyjścia tego tekstu. Nie jestem może jakimś maniakiem, nie mam posągu 1:1, całych półek komiksów ani kostiumu do cosplaya. Ale... Posiadam skórzaną kurtkę z logo nietoperza, trampki, t-shirty, parę gier wideo, no i kolekcję Batman: The Animated Series na Blu Rayu. Jedną ze swoich lekcji angielskiego przygotowałem wokół Batsy'ego. Oceńcie sami, jak głeboki jest mój fiś 😉 W tekście, który właśnie czytacie, skupię się głównie na wspomnianym serialu animowanym, ale nadgryzę też nieco fenomen postaci Mrocznego Rycerza w ogóle. Zapraszam serdecznie do lektury!"

IMG_20191119_133317__01.jpg

https://xbox-vibes.com/topic/196-batman-the-animated-series-moj-nietoperz/

• Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...