Michał Bruk Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Dziś biorę się za barki z prawdziwą legendą 😃 Zapraszam Was serdecznie do nostalgicznej podróży w lata 90te, kiedy poranne animacje miały więcej charakteru, niż dzisiejsze produkcje kinowe. Jak też przystało na opowieść o Mrocznym Rycerzu, dzielę się nią w nocy 🦇 Mały fragment wrzucam poniżej, reszta do przeczytania po kliknięciu w link⬇️ Pełny tekst znajdziecie tutaj 🦇 "Jestem dużym fanem Batmana. Rozpocznę od takiego wyznania, żeby nie było wątpliwości co do punktu wyjścia tego tekstu. Nie jestem może jakimś maniakiem, nie mam posągu 1:1, całych półek komiksów ani kostiumu do cosplaya. Ale... Posiadam skórzaną kurtkę z logo nietoperza, trampki, t-shirty, parę gier wideo, no i kolekcję Batman: The Animated Series na Blu Rayu. Jedną ze swoich lekcji angielskiego przygotowałem wokół Batsy'ego. Oceńcie sami, jak głeboki jest mój fiś 😉 W tekście, który właśnie czytacie, skupię się głównie na wspomnianym serialu animowanym, ale nadgryzę też nieco fenomen postaci Mrocznego Rycerza w ogóle. Zapraszam serdecznie do lektury!" Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.