Kacyk12 Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Siemka. Oczywiście moi rodzice powiedzieli abym się dzielił moją konsolą z młodszym bratem bo on gra w Roblox i potrzebuje jakiejś klawiatury aby z nimi pisać itp. Jest coś na pada abym mógł podłączyć? I jak tak, to ile to może kosztować? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlexxis Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 @Kacyk12 znalazłam coś takiego mam nadzieję że pomoże ci to o tego właśnie szukasz. Xbox klawiatura Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 @Kacyk12 to co @Marlexxis to jedyne co możesz dostać na rynku. Sam kiedyś używałem i jest naprawdę super, bo te wklepywanie na ekranie to masakra i bardzo czasochłonne. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted September 14, 2021 Administrator Share Posted September 14, 2021 @Kacyk12 wszytsko fajnie tylko pamiętaj że ta klawiatura pasuje do Xbox One. Spokojnie znajdziesz też do Xbox One S, bo widzę że takiego masz ale to już TUTAJ . Nie znalazłem nic do nowej serii X/S a te ze starszych mogą nie pasować bo kontrolery są trochę mniejsze. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Ja miałam kiedyś taką klawiaturę na Xbox 360 więc nie jestem pewien czy będzie pasować do kontrolera series X, pewnie nie bo jest mniejszy ale wiem że do One powinien pasować. Zależy jaki kontroler używasz. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.