Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Część i super ze wpadłeś.

Sam mam 40 lat więc granie dla nikogo nie jest za stare a pomoc pewnie się Tacie przyda. Pamiętaj ze nawet najlepsi gracze maja swoich trenerów którzy uczą i przypominają jak grać. Sam uczyłem mojego ojca swego czasu mówiac, "nie patrz w ziemie", "rozgląda się", "patrz na mapę", "przeładuj broń" itp.

zaufaj mi spędzicie razem super czas i pewnie będzie sz potrzebował nowego kontrolera bo ten pójdzie o ścianę lol🤣.

Wracajac do gier, na początek poleciłbym Battlefield4/5 , WorldWarZ, Fortnite. Może CoD ale nie jestem pewien bo tam go zjedzą odrazu😱

Powodzenia i miłej zabawy

Zacznij faktycznie od czegoś łatwego, jak @edjazoli25 wspomniał Fortnite może być i do tego ja sama myśle że Battlefield będzie ok. Nie dawaj go na żadne skomplikowane multiplay bo zwariuje. Może jakieś przygodowe też zobacz jak „Control” lub „Plague Tale”

• Administrator

Nie no @Biedronka , „Control” nie polecaj bo facet się zamęczy. Serio bardziej skomplikowanej gry nie widziałem, już nie mówiąc o momentach walki itp…niech zostanie przy strzelankach. Przyznaje punkcik za „Plague Tale” napewno polubi i szczerze polecam. 

• 2 weeks later...
  • Administrator

@Kub4sz faktycznie CoD Cold War naprawde fajna i pewnie mu sie spodoba bo na spokojnie mozna przejść. Hellblade tez super klimaty gorąco polecam

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...