Szymix Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Hej, kupował ktoś coś z MTC.games i może podzielić się wrażeniami ? Planuję tam kupić gierkę ale takie średnie opinie są na necie. Będę wdzięczny jak ktoś się podzieli swoją opinią. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
xs23CooL Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 @Szymix ogólnie słyszałem że nie powinno być żadnych problemów, czasami możesz dłużej czekać na kodzik. Ale czemu się ograniczać do nich, jak masz VPN bo zgaduję że masz jak na MTCeku chcesz kupić to wart zerknąć na https://www.g2a.com oraz https://www.eneba.com która jest jak dla mnie najlepsza. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymix Posted November 3, 2021 Author Share Posted November 3, 2021 @ xs23CooL Ok, dzięki, poczekam jeszcze na opinie innych. Ale mam jedno pytanko, bo nie czaje jak to działa. Dlaczego tutaj https://www.mtcgame.com/en-US/xbox-games/call-of-duty-modern-warfare-digital-standard-edition Jest napisane że jest to region Globalny, i jest dopisane VPN ? Przy regionie np. Brazylia jest zamiast VPN "Xbox Games BR" Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted November 3, 2021 Administrator Share Posted November 3, 2021 Ogolem strona jest ok, zawsze bedziesz mial troche ludzi co narzekają itp. Niektórzy kombinują, chcą zwroty i później wystawiają różne komentarze. Najlepiej to sprawdzić ostatnich 3 i bedziesz wiedzial. A co do BR i GlobalVPN ...Postaram sie przejrzyście wyjaśnić. Jak mieszkasz w Brazylii i nie kombinujesz to zakupujesz brazylijskie gry, tak samo masz z Europa, Anglia itp, więc wybierasz swój region i jest dopisek BR,EU,UK itp Teraz, "Global" jest dla VPN bo tam ceny powinny być najtańsze i wtedy kazdy moze kupic nieważne z jakiego rejonu świata jest( zazwyczaj dostajesz instrukcję jak to zrobić razem z kodem gry) Ale nieraz zdarza się że znajdziesz grę jeszcze tańsza z Turcji lub ok, powiedzmy Brazylii, to wtedy też `kupujesz z Brazylii ale już nie masz dodanego VPN( aka dalej z niego korzystasz) bo to jest rejon dla klientów brazylijskich. Mam nadzieje ze rozumiesz teraz? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymix Posted November 3, 2021 Author Share Posted November 3, 2021 @ edjazoli25 Dziękuje, chciałbym dopytać jeszcze jak wygląda aktualna sytuacja z aktywacją gier z Brazylii Argentyny itd. Chodzi mi konkretnie o to czy wystarczy zmieniony region na xboxie czy musze miec vpn na pc ? Microsoft coś zmienił ? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 @Szymix pc nie ma nic wspólnego jak zakupujesz konkretny kod do gry z Brazylii lub Turcji bo kod wpisujesz na konsoli. Jak np wykupujesz kod podarunkowy na doładowanie konta MS i używasz środków z konta MS to tak musisz na pc zmienić VPN aby środki były w walucie innego kraju. Z tego co czytałem w innym poście to kupujesz bezpośrednio ze strony używając Visy czy tam innej karty więc jest ok. Zmiana na konsoli tylko. Dodam tylko że MTcgame jest ok, fajnie masz bo możesz wybrać język na stronce oraz walutę co bardzo pomaga. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymix Posted November 3, 2021 Author Share Posted November 3, 2021 @ Xboxziomek Dzięki, około godzinkę temu pisałem z supportem na mtc.games, i powiedzieli mi że jak chcę aktywować grę to muszę mieć vpn, i samo zmienienie regionu nie zadziała XD Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 @Szymix no tak, ok rozumiem teraz o co ci chodzi. Tak musisz na pc aktywować VPN aby cala sieć w domu (net) ci się zmienił. I wtedy konsola jak załapie neta to już z lokalizacją np w Brazylii. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymix Posted November 3, 2021 Author Share Posted November 3, 2021 @ Xboxziomek Czyli w sumie jeden kij, jak zrobię to ręcznie to wyjdzie na to samo ? dobrze rozumiem? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Kupujesz kod z Brazylii, włączasz VPN, zmieniasz region na konsoli na BR, resetujesz konsole, wbijasz kod, wyłączasz VPN, zmieniasz na Polskę i instalujesz grę. Powinieneś mieć wszystko ok w polskim języku itp. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.