Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Siemka.

Możecie polecić jakąś apke do słuchania muzyki na xboxie? Szukam coś płatnego ale nie za drogo i pytanie czy jest coś innego niż Spotify? 

https://xbox-vibes.com/topic/2140-jaka-dobra-apka-do-sluchania-muzyki-na-xboxa/

Jak narazie to korzystam z płatnego Spotify Premium na jedna osobę i jestem zadowolona. Z tego co patrzyłam to chyba wychodzi najtaniej bo 19.99zl/miesiąc. 

Z tego co ja wiem to Xbox proponuje kilka appek Spotify, Groove i Pandora. 
Spotify jest za 20pln za miesiąc i jest ok, trochę mi się nie podoba ta cała strona główna ale jest ok 

Groove jest chyba za darmo a Pandora jakieś 9USD za miesiąc ale nie jestem pewien czy w Polsce jest dostępna. Czyli chyba zostaje skomercjalizowany Spotify.  

• Administrator
  • Solution

No niestety dużego wyboru nie ma ale prawda jest taka ze wszystkie serwisy muzyczne oferują ten sam rodzaj muzyki i praktycznie niczym się nie różnią. Jedyna różnica jest w panelu oraz czasami znikoma w cenie. Ja bardzo lubię i polecam Deezer gdyż jest przejrzysty i fajny w obsłudze. Na terenie Polski podstawowy pakiet dla jednej osoby to 19.99 za miesiąc i podobnie jest ze Spotify, taka sama cena. Spotify jednak jest nie aż tak przejrzyste jak Deezer ale po kilku dniach idzie się przyzwyczaić.

Dodam ze obecnie sam używam Spotify z tego powodu ze w UK podnieśli cenę z pakiet rodzinny.

A więc jak dla mnie zostają te dwa serwisy. Groove i Pandora jak dla mnie to wybory które powoli odchodzą w zapomnienie.

Fajnie byłoby jak byś zgrał do 6 znajomych i wykupił pakiet rodzinny( 6 kont) czy to w Spotify czy Deezer i podzielił się opłatami, wtedy jak się nie mylę wyjdzie jakieś (29.99/6=5) 5 płn na miesiąc. Każdy z was może słuchać muzyki niezależnie i nie ma wglądu do innych kont.

Weź zostań przy Spotify płatnym jak chcesz albo Deezer bo nic innego tam fajnego nie znajdziesz. 

@edjazoli25 no tak właśnie myślałem aby było taniej to mogę kilku ziomku zmówić i razem płacić. Dzięki wielkie za podpowiedź.