Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Czy można gdzieś spróbować Battlefield 2042? | Darmowe 10 godzin na próbę.

Recommended Posts

Panowie szukam jakiegoś sposobu aby spróbować Battlefield 2042 przed zakupem na Święta. Wiem że można kupić i pograć trochę i jak się nie podoba to oddać, ale wiecie, trochę się boję. Oglądałem YT ale to nie to samo. Więc jest jakieś miejsce lub sposób? 

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply
24 minuty temu, PanSieczka9 napisał:

Panowie szukam jakiegoś

I panie bym dodał🤭

A teraz wracając do pytania, tak, można sobie pograć całe 10godzin w darmowym teście. Wejdź w Sklep z konsoli i tam wybierz Battlefield 2042 i będziesz miał opcje darmowego grania przez 10 godzin. Pamiętaj że licznik  liczy każdą minutę jaką spędzasz w grze. Tak więc jak bawisz się w szperanie w menu czy broni itp tracisz cenne minuty które możesz wykorzystać na granie. Gra ogółem super jak dla mnie, wiec życzę miłego grania. 

• Administrator

Warto dodać ze po skończeniu darmowych 10ciu godzin będziesz mógł zakupić cala grę z 10% zniżką. Sam korzystałem z 10 godzin i wieczorem chce spróbować czy nowe 10 mogę zacząć z innym kontem które mam w rodzinnym ustawieniu konsoli. Jak tak, to następne 10 godzin grania ale niestety wszystkie "level up" zaczynasz od nowa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...