Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• xModerator

Siemka wszystkim :),  miło mi się przywitać na tym forum bo w sumie dawno nie używałem forum. W każdym razie mój GT to @Grano22 i jest ogólnie fanem Xboxa od 360 ale także nadrobiłem classic'a i dalej zostaję przy x'ie. Ogólnie jestem fanboy'em Call of Duty i kolekcjonuję gry tej serii ale także gram w wiele innych gier choćby Farcry, Assasin, Hitman, Sea of thieves itp. Na codzień jestem tež programistą (hobby), studentem a także zajmuję się różnymi publikacjami i badaniem rynku growego i sprzętowego więc też kocham technologię. Przyszedłem na to forum zobaczyć co tu się dzieje i trochę opublikować swoich wpisów czasem. Pozdrawiam! 🙂

Zapraszam także do zapoznania się z artykułami o Xbox na wiki: https://xboxpolska.fandom.com/pl/wiki/Xbox_Wiki

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Hej, @Grano22 dzięki ze odwiedziłeś nas. 
Jestem @edjazoli25 i większość czasu spędzam online ( ok mam tez duża farmę do zarządzenia ) tak jak widzisz forum dopiero raczkuje i z góry dzięki bardzo za udział w projekcie.

Pozatym forum jest tez miejscem gdzie można stworzyć klub, używać ogólnych i prywatnych chatroomow , tworzyć eventy etc

Starm się stworzyć platformę dla graczy gzie mogą się spotykać, doradzać , dzielić pomysłami/radami  itp.

Dzieki i pozdrawiam 

@edjazoli25

Hejka @Grano22 , jestem @Xboxziomek, normalnie nie grałem na konsolach i Xbox jest moja pierwsza.Jedtem z Polski i fajnie kogoś z Polski zobaczyć, wiem ze forum jest dwu języczne ale cóż , języków trzeba się uczyć . Pozdrawiam i hej fajnie ze dołączyłeś. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...