Junior Admin Niesberk Posted November 26, 2021 Junior Admin Share Posted November 26, 2021 Witam Chciałem zmienić Tag Gracza lecz wyskakuję mi taki komunikat Jak wpisuje - Niesberk, NiesberkPL itp. To za każdym razem jest ten komunikat. Nie wiem co robię źle 😅 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 A próbowałeś zmienić trochę na inny. Ja wiem że normalnie można wpisać ale właśnie na drugim etapie może coś wyskoczyć. Może w innym języku to coś znaczy złego?? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted November 26, 2021 Author Junior Admin Share Posted November 26, 2021 30 minut temu, Patryk napisał: A próbowałeś zmienić trochę na inny. Ja wiem że normalnie można wpisać ale właśnie na drugim etapie może coś wyskoczyć. Może w innym języku to coś znaczy złego?? Zmieniłem na Niesuberek, bo tak każdy mnie nazywał gdy nie wiedział jak wymówić mój nick. Szkoda, że nie mogłem zmienić na oryginalny, bo mimo wszystko to właśnie z tym nickiem się utożsamiam, ale trudno. Ważne, że mogłem zmienić Dzięki za chęci pomocy Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted November 26, 2021 Administrator Share Posted November 26, 2021 Hej@NiesberkPLツ , poszperałem troche i znalazłem co sie stało. A więc twój tag @NiesberkPLツ zawiera kilka fraz ktore moga byc odebrane za niepoprawne w innych językach. Mowa o języku Angielskim gdzie nies a zwlaszcza Berk jest obraźliwe . Nies- znaczy odmawiać, wypierać się Berk- glupek, duren, idiota Zgaduje ze to był powód. Ja bym próbował Nies6erkPL, N1esberekPL, NiesberrkPL Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted November 26, 2021 Author Junior Admin Share Posted November 26, 2021 Teraz, edjazoli25 napisał: Hej@NiesberkPLツ , poszperałem troche i znalazłem co sie stało. A więc twój tag @NiesberkPLツ zawiera kilka fraz ktore moga byc odebrane za niepoprawne w innych językach. Mowa o języku Angielskim gdzie nies a zwlaszcza Berk jest obraźliwe . Nies- znaczy odmawiać, wypierać się Berk- glupek, duren, idiota Zgaduje ze to był powód. Ja bym próbował Nies6erkPL, N1esberekPL, NiesberrkPL To niezły ten mój nick 😅 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacyk12 Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 @NiesberkPLツ no niezły ten twój nick, miejmy nadzieje że @edjazoli25 ci go nie wycofa z forum. A tak na serio to słyszałem że właśnie czasami tak jest i warto zmieniać litery cyframi itp. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.