Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• xModerator

Polish Storm Invaders chętnie przygarnie graczy do ekipy 🙂 .
Platformy: Xbox i PC
Szukasz pozytywnie zakręconej ekipy z poczuciem humoru, swobodą dyspozycyjności, codziennym gierkowaniem, fanów cod'a, polskiej społeczności xbox i pc, treningów i wrażeń na sparingach dla chętnych? To może to być klan dla ciebie 🙂. Średni wiek klanu to 20. Ogółem przyjmujemy ogarniętych ludzi od 18 roku źycia (bez przesadnego rage, toxica i wrzasków, chodź czasem zdarzy się zaszaleć ale nie kiedy skupiamy się podczas gry). Aktualnie staramy się rozbudować klan najbardziej o fanów Call of Duty Modern Warfare i Call of Duty Cold War aby było zawsze z kim grać w oba te tytuły. Założenie klanu jest aby można było swobodnie grać pryznajmniej w 2 najnowsze odsłony cod'a ale także powracamy czasem do starszych czy gramy okazyjnie inne gry choćby coop z gamepassa.

FB_IMG_1602741832394.jpg

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Hejka, za dobry nie jestem , pozatym jeszcze nie mam 18 . Ale wiem ze @xbox_vibes.wiki gra w Cod, Wiem ze zalozyla Xbox.vibes club na Xbox I jak tam patrzylem to kilka osob gra w Cod itp-warto zerknac ?

narka 

• Administrator

Fajnie by było z wami pograć (39 lat jest ok?) całe życie na grach lol....ale niestety trochę czasu brak...zarzuciłem was na Twitterze i IG mam nadzieje ze się rozejdzie .
Pozdrawiam 

• xModerator

Bez problemu jak co zagramy z każdym bo wsm najważniejszy humor, dystans i żeby wrzasków nie było, toxiców i przesadzonego rage (Co chwila narzekania na grę). Jak będziesz chętny to zaprosiłem do znajomych i jak co w wolnej chwili wbijaj to pogramy 🙂 .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...