xModerator Grano22 Posted October 15, 2020 xModerator Share Posted October 15, 2020 Polish Storm Invaders chętnie przygarnie graczy do ekipy 🙂 . Platformy: Xbox i PC Szukasz pozytywnie zakręconej ekipy z poczuciem humoru, swobodą dyspozycyjności, codziennym gierkowaniem, fanów cod'a, polskiej społeczności xbox i pc, treningów i wrażeń na sparingach dla chętnych? To może to być klan dla ciebie 🙂. Średni wiek klanu to 20. Ogółem przyjmujemy ogarniętych ludzi od 18 roku źycia (bez przesadnego rage, toxica i wrzasków, chodź czasem zdarzy się zaszaleć ale nie kiedy skupiamy się podczas gry). Aktualnie staramy się rozbudować klan najbardziej o fanów Call of Duty Modern Warfare i Call of Duty Cold War aby było zawsze z kim grać w oba te tytuły. Założenie klanu jest aby można było swobodnie grać pryznajmniej w 2 najnowsze odsłony cod'a ale także powracamy czasem do starszych czy gramy okazyjnie inne gry choćby coop z gamepassa. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Hejka, za dobry nie jestem , pozatym jeszcze nie mam 18 . Ale wiem ze @xbox_vibes.wiki gra w Cod, Wiem ze zalozyla Xbox.vibes club na Xbox I jak tam patrzylem to kilka osob gra w Cod itp-warto zerknac ? narka Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted October 15, 2020 Administrator Share Posted October 15, 2020 Fajnie by było z wami pograć (39 lat jest ok?) całe życie na grach lol....ale niestety trochę czasu brak...zarzuciłem was na Twitterze i IG mam nadzieje ze się rozejdzie . Pozdrawiam Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
xModerator Grano22 Posted October 15, 2020 Author xModerator Share Posted October 15, 2020 Bez problemu jak co zagramy z każdym bo wsm najważniejszy humor, dystans i żeby wrzasków nie było, toxiców i przesadzonego rage (Co chwila narzekania na grę). Jak będziesz chętny to zaprosiłem do znajomych i jak co w wolnej chwili wbijaj to pogramy 🙂 . Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.