Guest AnkaW Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Cześć wszystkim. Ostatnio mój młodszy brat grał na mojej konsoli i jak niby skończył, to mi już kontroler za chiny nie chce się połączyć z konsolą. Czy można to jakoś naprawić, czy bardziej pad do wyrzucenia i nowy trzeba? Dodam że na razie mam drugiego ale z koleżanką nieraz na splicie gramy. A i konsola to xbox One S. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
GamerZiomo Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Najpierw spróbuj zmienić baterie na nowe. Jeżeli to nie zadziała to podłącz przez USB i przejdź do akcesoriów, może musisz zrobić aktualizację a jak nie to zawsze warto spróbować zrobić reset. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted December 8, 2021 Administrator Share Posted December 8, 2021 @Guest AnkaW Witam. Mam dwie opcje dla ciebie.(wymień baterie najpierw) Kompletny reset cyklu zasilania. Aby wyłączyć kontroler, wykonaj poniższe czynności. *Naciśnij i przytrzymaj przycisk Home Xbox przez 5-10 sekund, aż kontroler się wyłączy. * Odczekaj kilka sekund, a następnie ponownie naciśnij i przytrzymaj przycisk Home Xbox, aby ponownie włączyć kontroler. Aktualizacja kontrolera USB *Naciśnij Menu *Przejdź do Ustawienia > Urządzenia i akcesoria > Wybierz kontroler. *Następnie wybierz opcję Aktualizuj, aby pobrać nowe oprogramowanie układowe do kontrolera. *Gdy zobaczysz ekran zaktualizowany kontroler, sprawdź ponownie synchronizację z konsolą. Daj znać jak poszło i przy okazji zachęcam do Rejestracji na Forum. Mamy kilka nagród do wygrania pod koniec miesiąca Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AnkaW Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Dzięki, pomogło. Oczywiście się zarejestruję, nie ma problemu. Jeszcze raz za pomoc i do usłyszenia. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.