Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Nie można połączyć pada z konsolą? Xbox One S

Recommended Posts

Cześć wszystkim. Ostatnio mój młodszy brat grał na mojej konsoli i jak niby skończył, to mi już kontroler za chiny nie chce się połączyć z konsolą.

Czy można to jakoś naprawić, czy bardziej pad do wyrzucenia i nowy trzeba? Dodam że na razie mam drugiego ale z koleżanką nieraz na splicie gramy. A i konsola to xbox One S.

https://xbox-vibes.com/topic/2199-nie-mozna-polaczyc-pada-z-konsola-xbox-one-s/

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Najpierw spróbuj zmienić baterie na nowe. Jeżeli to nie zadziała to podłącz  przez USB i przejdź do akcesoriów, może musisz zrobić aktualizację a jak nie to zawsze warto spróbować zrobić reset. 

• Administrator

@Guest AnkaW Witam. Mam dwie opcje dla ciebie.(wymień baterie najpierw)
Kompletny reset cyklu zasilania. Aby wyłączyć kontroler, wykonaj poniższe czynności.
*Naciśnij i przytrzymaj przycisk Home Xbox przez 5-10 sekund, aż kontroler się wyłączy.
* Odczekaj kilka sekund, a następnie ponownie naciśnij i przytrzymaj przycisk Home Xbox, aby ponownie włączyć kontroler.
Aktualizacja kontrolera USB
*Naciśnij Menu
*Przejdź do Ustawienia > Urządzenia i akcesoria > Wybierz kontroler.
*Następnie wybierz opcję Aktualizuj, aby pobrać nowe oprogramowanie układowe do kontrolera.
*Gdy zobaczysz ekran zaktualizowany kontroler, sprawdź ponownie synchronizację z konsolą.

Daj znać jak poszło i przy okazji zachęcam do Rejestracji na Forum. Mamy kilka nagród do wygrania pod koniec miesiąca

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...