Patryk Posted December 10, 2021 Share Posted December 10, 2021 Hej, jak widzę wiele osób pyta się jak długie jest nowe Halo infinite,. zwłaszcza po fiasko z CoD Vanguard gdzie średni czas to 6 godzin. A więc czas gry zależy oczywiście od waszych umiejętności, czy graliście Halo wcześniej itp. Jak wskazują liczne recenzje z ostatnich dwóch dni gracze są jakieś 10-15 godzin w grze i maja jeszcze grubo ponad pół mapy to przejścia, co nas oczywiście cieszy. Ja sam grałem jakieś 6 godzin i sam widzę ze jeszcze długa droga zanim zakończę halo. Co wy myślicie o Halo, lubicie mapę i otwarty Świat? Cieszy was długi czas rozgrywki? Bo mnie TAK, TAK i jeszcze raz TAK. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted December 11, 2021 Author Share Posted December 11, 2021 Cześć wam, podbijam temat i robię szybki update. Halo gra przypomina trochę mapą Division 2. I co zaskakujące naprawdę myślałem że jak przejdę główne punkty na mapie to będzie koniec…..ale nie. Okazuje się, że jak skończymy wiekszą misje to automatycznie są dodawane misje poboczne i jak narazie gra nie ma końca. Coś mi się wydaje ze te wszystkie plotki o 10-15 godzinach grania zostały zrobione aby zaskoczyć nas graczy. Wyglada na grę 2021 i do tego widzę że to będą długie wieczoru na graniu w przerwie Świątecznej. Miłego grania. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.