Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Hej, jak widzę wiele osób pyta się jak długie jest nowe Halo infinite,. zwłaszcza po fiasko z CoD Vanguard gdzie średni czas to 6 godzin. A więc czas gry zależy oczywiście od waszych umiejętności, czy graliście Halo wcześniej itp. Jak wskazują liczne recenzje z ostatnich dwóch dni gracze są jakieś 10-15 godzin w grze i maja jeszcze grubo ponad pół mapy to przejścia, co nas oczywiście cieszy. Ja sam grałem jakieś 6 godzin i sam widzę ze jeszcze długa droga zanim zakończę halo.

Co wy myślicie o Halo, lubicie mapę i otwarty Świat? Cieszy was długi czas rozgrywki? Bo mnie TAK, TAK i jeszcze raz TAK.

Master Chief Fall GIF by Xbox

https://xbox-vibes.com/topic/2207-jak-dlugie-jest-halo-infinite-pytanie-wielu/

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Cześć wam, podbijam temat i robię szybki update. 
Halo gra przypomina trochę mapą Division 2. I co zaskakujące naprawdę myślałem że jak przejdę główne punkty na mapie to będzie koniec…..ale nie. Okazuje się, że jak skończymy wiekszą misje to automatycznie są dodawane misje poboczne i jak narazie gra nie ma końca. Coś mi się wydaje ze te wszystkie plotki o 10-15 godzinach grania zostały zrobione aby zaskoczyć nas graczy. Wyglada na grę 2021 i do tego widzę że to będą długie wieczoru  na graniu w przerwie Świątecznej. Miłego grania. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...