Xboxziomek Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 Znacie mnie. Zawsze się czepiam. Zauważyłem że często jak wchodzę na forum to widzę admina i innych członków forum tzn z Administracji i pytania co nie są odpowiedziane. Czemu nie odpowiadacie/piszecie komentarzy? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted December 12, 2021 Administrator Share Posted December 12, 2021 @Xboxziomek pewnie ze zawsze sie czepiasz.😉lol. A tak na serio to jak wiesz nie każdy ma czas odpisać czy konkretnie wejść na forum z tego powodu ze to nie naszana w pełni etatowa praca. Po drugie, ja dla przykładu jak otwieram internet to zawsze na domyślnej stronie mam xbox-vines.com(już zalogowany) więc często jest to tylko wejście bez sprawdzenia zawartości bo akurat szukam czegoś innego w necie. Także staram się dawać szanse na odpowiedzi innym użytkownika bo jak by to wyglądało jak ja bym na wszystko sam odpowiadał? Nie byłoby to forum tylko moja strona gdzie jestem samolubny i wszystko odpisuje sam. Staram się czasami poczekać i dać innym szanse ale jak widzę ze nic się nie dzieje to odpowiadam sam do 24 godzin. Wiesz.....zawsze możesz częściej odwiedzać i udzielać się w odpowiedziach... @ NiesberkPLツ za aktywnosc zostal nagrodzony malym upominkiem w nasze urodziny... Dodam na koniec ze zawsze jestem na forum i często robię rzeczy których nie widać jak moderacja tematów, przenoszenie, poprawianie tytułów, błędów, dodawanie informacji...... Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted December 12, 2021 Author Share Posted December 12, 2021 @edjazoli25 rozumiem. Wiesz tak się zastanawiałem i spoko będę się udzielał jak będę wiedział odpowiedz i miał czas. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Niesberk Posted December 12, 2021 Junior Admin Share Posted December 12, 2021 Ja od poniedziałku do piątku jestem zajęty od rana do wieczora. Jeżeli znajduję wolną chwilę to wchodzę na forum przywitać się oraz odpowiedzieć na jakieś pytania itp. Czasem się zdaży, że nie znam odpowiedzi na dane pytanie więc zostawiam to innym osobom No i też nie zawsze jestem przy telefonie 😁 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 Wiesz co, nie znam się na prowadzeniu forum ale wydaje mi się że to bardzo dobrze że Administracja pozwala i czeka na nasze odpowiedzi. Jak szukałem pomocy na Fb, na początku zanim tutaj się przyłączyłem, to byłem w takiej grupie gdzie admin cały czas na każde pytanie odpowiadał niedającą nikomu szansy być mądrzejszym czy nawet troszkę pozwolić na rozmowę, dlatego rozumiem @edjazoli25 który chce pozwalać nam na wymianę poglądów i zdań. Szacun dla ekipy, tak trzymać! A jak ktoś ma problem że za wolno odpowiedzi idą czy nie wystarczajaco to samemu może się bardziej zaangażować. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.