Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

Hej właśnie mysle ze jednak skusze sie na nowa serie S no i może nawet na X.

Tylko troche nie zabardzxo wiem jak sie zabrać do tego.

Słyszałem ze X sie przegrzewa na FB każdy sie mądrzy.

A S to lipa z pojemnoscia.? bo dyski zewnętrzne twarde, tak wiec jak to jest ?

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Coz ci moge powiedzieć, 

series X jest stworzony do szybkich przekazu danych w nowej generacji gier a wiekszosc gier to będzie online stream, wiec  będzie sie grzał -nie jest to jednak takie poważne jak ludzie mowa.

wejdź sobie na ten link i przeczytaj testy, pamiętaj tez ze xbox to jest duża firma która napewno nie może pozwolic sobie na wypuszczenie konsoli w takim stanie jak to opisuja niektórzy.

https://www.dobreprogramy.pl/Xbox-Series-X-jak-ciepla-jest-konsola-Oficjalne-pomiary-zaskakuja,News,111526.html

S to dla mnie troche lipa ci powiem bo jednak jak na digital wersje powinna mieć  większą pamięć 1T to minimum w dzisiejszych czasach ale coz, marketing jest ważniejszy i luzie jak porównają to wybiorą droższa i lepsza konsole bo to tylko troche extra.

Dysk zewnętrzny , spokojnie 1T w seri X ci wystarczy a poczekamy z 6 miesięcy i pełno będzie tego na rynku...

• 2 weeks later...

Ok , czytałem i widzę @edjazoli25 ze faktycznie nie ma co przesadzać, ma sens ze coś tak nowego i drogiego nie może się odrazu zapalić-hahaha...chyba ze chcą odszkodowania płacić. Pozd .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...