Xboxziomek Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Hej właśnie mysle ze jednak skusze sie na nowa serie S no i może nawet na X. Tylko troche nie zabardzxo wiem jak sie zabrać do tego. Słyszałem ze X sie przegrzewa na FB każdy sie mądrzy. A S to lipa z pojemnoscia.? bo dyski zewnętrzne twarde, tak wiec jak to jest ? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted October 18, 2020 Administrator Share Posted October 18, 2020 Coz ci moge powiedzieć, series X jest stworzony do szybkich przekazu danych w nowej generacji gier a wiekszosc gier to będzie online stream, wiec będzie sie grzał -nie jest to jednak takie poważne jak ludzie mowa. wejdź sobie na ten link i przeczytaj testy, pamiętaj tez ze xbox to jest duża firma która napewno nie może pozwolic sobie na wypuszczenie konsoli w takim stanie jak to opisuja niektórzy. https://www.dobreprogramy.pl/Xbox-Series-X-jak-ciepla-jest-konsola-Oficjalne-pomiary-zaskakuja,News,111526.html S to dla mnie troche lipa ci powiem bo jednak jak na digital wersje powinna mieć większą pamięć 1T to minimum w dzisiejszych czasach ale coz, marketing jest ważniejszy i luzie jak porównają to wybiorą droższa i lepsza konsole bo to tylko troche extra. Dysk zewnętrzny , spokojnie 1T w seri X ci wystarczy a poczekamy z 6 miesięcy i pełno będzie tego na rynku... Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xboxziomek Posted October 27, 2020 Author Share Posted October 27, 2020 Ok , czytałem i widzę @edjazoli25 ze faktycznie nie ma co przesadzać, ma sens ze coś tak nowego i drogiego nie może się odrazu zapalić-hahaha...chyba ze chcą odszkodowania płacić. Pozd . Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.