Administrator edjazoli25 Posted January 8, 2022 Administrator Share Posted January 8, 2022 Ostatnio jednemu z naszych przyjaciół z xbox-vibes ( @ xbox_vibes.wiki ) przydarzył się niemiły wypadek kiedy jej pies przegryzł jej kabel od światłowodu. Wiem że wielu z was ma zwierzaki- @ Niebieska , @ Charlie2001 , @ Bartosz itp. Pomyślałem że fajnie by było zapytać się was co używacie do ochrony kabli i przedstawić kilka produktów które możecie użyć w przyszłości. Wydaje mi się ze jak nie możesz poprowadzić kabla w ścianie poniższe produkty napewno wam pomogą, poczynając od zwykłych listw, kończąc na elastycznych opaskach. Jak zabezpieczyć kable przed domowymi zwierzakami. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Xboxziomek, Kub4sz, Biedronka and 1 other 4 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaW Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 No tak, ja mam kota i takiego problemu nie mam. Ale to prawda że psy, zwłaszcza małe jeszcze gryzą wszystko co popadnie i to co @edjazoli25 przedstawił to dobry sposób aby temu zapobiec. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Kub4sz, edjazoli25 and Biedronka 3 AnkaW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub4sz Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Te listwy to dobra sprawa, sam używam ale tylko po to aby było estetycznie i ładnie. Powodzenia ze zwierzakami i elektryką.🤪 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Biedronka and edjazoli25 2 Kub4sz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemur Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Dobre te listwy, ja takie mam bo mamy małe dziecko w domu które wszędzie łazi, taki mały pet w domu.🤣 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish edjazoli25 , Xboxziomek and Biedronka 1 2 Lemur Link to comment Share on other sites More sharing options...
XF I WIKI I Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Kabel dokupiony na szczęście był to tylko ze ściany do modemu. Narazie zostawiłam kabel kartonem po konsoli i staram się szczeniaka pilnować ale no niestety montaż jakichkolwiek listew odpada bo mieszkanie wynajmowane 😕 Teraz myślę trochę nad jakimś preparatem żeby odstraszyć małego od kabli. Głupi przykład ale np na waciki ocet i kabel przetrzeć. Z tego co wiem oduczyć potrafi sikania w jakimś miejscu to może i gryzenia kabli😅 @ edjazoli25 dzięki za troskę 🙂 Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Xboxziomek, edjazoli25 and Biedronka 2 1 XF I WIKI I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 @xbox_vibes.wiki @Niebieska zasieki z drutu i barykadę albo zapas kabla który penie nie jest tani?- nie no śmieje się😂. Ale faktycznie ocet i cytrusy mogą pomóc. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Xboxziomek and edjazoli25 2 Biedronka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 19, 2022 Author Administrator Share Posted January 19, 2022 @xbox_vibes.wiki fajny temat a i czegoś nowego człowiek się dowie. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Xboxziomek 1 edjazoli25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts