Lemur Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Mam problem z podłączeniem swojego hotspotu do konsoli Xbox serii X. Jakieś pomysły i czy w ogóle można grać na konsoli z hotspotu? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
XF I WIKI I Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 @ Lemur hotspot z telefonu? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemur Posted January 15, 2022 Author Share Posted January 15, 2022 @xbox_vibes.wiki tak z telefonem. Ale także w ośrodku wypoczynkowym, pokoju mamy z internetem i wcale nie chce mi się załączyć. Dlatego próbowałem z telefonu. Może jakoś coś można jakoś zresetować? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 15, 2022 Administrator Share Posted January 15, 2022 Na początku sprawdź czy napewno to nie wina telefonu. Sprawdź czy jest połączony do internetu i czy ma włączony hotspot( czasami wystarczy wyłączyć/włączyć aby zadziałał. Telefon musi być jak najbliżej konsoli i upewnij się że masz włączone wi-fi i Bluetooth. Jedyne co możesz jak to nie pomoże to "zresetować" Ustawienia Sieci. Naciśnij przycisk na kontrolerze i przejdź do opcji System > Ustawienia > Sieć > Ustawienia sieci. Wybierz Ustawienia zaawansowane. Wybierz Alternatywny adres MAC. Wybierz Wyczyść. Wybierz Uruchom ponownie. Co do internetu w ośrodku to jeżeli to nie konsola to może nie masz zasięgu, sprawdź czy możesz się połączyć z telefonu z siecią. Jak nie to nie ma zasięgu a jak tak ale nie masz połączenia z internetem to poproś właściciela o zresetowanie routera. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemur Posted January 16, 2022 Author Share Posted January 16, 2022 Hej, sprawdziłem telefon jeszcze raz jak mówiłeś, zadziałało za trzecim razem. Co zrobiłem to wyłączyłem i włączyłem hotspot a w xboxie wyczyściłem tak jak pisałeś. Działa i trzymam telefon blisko. Co do internetu to chyba faktycznie nie działa tutaj u nich hehehe. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.