Jump to content

Welcome to Xbox-Vibes

Sign In Register

Recommended Posts

• Administrator

1*_YIuaml_vaFi-K2_A_eEBw.jpeg

🇬🇧 What was your first movie watched in Cinema?

🇵🇱Jaki był twój pierwszy film który oglądałeś w Kinie?

• Premium

It was a World War Z, and of course I was in Cinema before as a child, little kiddo with my parents but this was the first when I went myself as a big boy😉

• Junior Admin

Nigdy nie lubiłem kina więc do niego zbytnio nie chodziłem, ale pierwszy raz poszedłem na Angry Birds mimo, że miałem w planach pójścia na co innego, ale skończyło się na Angry Birds😅

• Administrator
1 hour ago, Niebieska said:

Ja jestem tak stara, że nie pamiętam na jakim filmie byłam po raz pierwszy 😞 

Napewno nie jesteś aż taka stara, jesteś dojrzała.@Wixter @axxstheticxvolly @Patryk @CrazyGirlx @NiesberkPLツ  super filmy.

Mój to był Rambo-Pierwsza Krew. Miałem jakieś z 7 lat i pierwszy raz poszedłem do kina(sam) w Mielnie. Tak sam bo to było malutkie lokalne kino i wszyscy się znali. Moi rodzice prowadzili ośrodek wypoczynkowy i tam zarobiłem swoje pierwsze pieniądze w szatni gdzie ludzie jak przychodzili na dancingi oddawali płaszcze itp. To były czasy a film był super i do dzisiaj pamietam go jak by to było wczoraj.

• Junior Admin
1 godzinę temu, edjazoli25 napisał:

Napewno nie jesteś aż taka stara, jesteś dojrzała.@Wixter @axxstheticxvolly @Patryk @CrazyGirlx @NiesberkPLツ  super filmy.

Mój to był Rambo-Pierwsza Krew. Miałem jakieś z 7 lat i pierwszy raz poszedłem do kina(sam) w Mielnie. Tak sam bo to było malutkie lokalne kino i wszyscy się znali. Moi rodzice prowadzili ośrodek wypoczynkowy i tam zarobiłem swoje pierwsze pieniądze w szatni gdzie ludzie jak przychodzili na dancingi oddawali płaszcze itp. To były czasy a film był super i do dzisiaj pamietam go jak by to było wczoraj.

Ja się dziwię, że tak późno do kina poszedłem, ale jak to się mówi 

"Lepiej późno niż wcale"😅

Rambo mega film

Zwłaszcza na niedzielę jak nie ma co oglądać.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...