Kacyk12 Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Witam was i mam odrazu pytanie na dzień dobry. Czy w nowym series X istnieje coś takiego jak w Ps jest że jak włączasz słuchawki to telewizor sam ci się wygłusza i nie musisz nic pilotem kombinować? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
xs23CooL Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Pierwsze słyszę aby w xboxie to było. Jak jest to pewnie w ustawieniach głosu. Poszperaj a napewno znajdziesz. Dziwne to bo zawsze myślałem ze telewizor nie ma nic wspólnego z konsolą i słuchawkami? Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Z tego co wiem to mieli to wprowadzać ale nie wiem czy jest to już dostępne. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Tak jest to już dostępne od ostatniej aktualizacji. Powoduje to wyciszanie dźwięku telewizora za każdym razem, gdy podłączasz przewodowy lub bezprzewodowy zestaw słuchawkowy. Musisz przejść do „Ustawienia”,„Głośność i wyjście audio”, „Dodatkowe opcje” i poszukać „Wycisz dźwięk głośnika po podłączeniu zestawu słuchawkowego”. Zaznacz to pole i gotowe. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator edjazoli25 Posted January 25, 2022 Administrator Share Posted January 25, 2022 Warto dodać również ze funkcja jest domyślnie wyłączona i jak wcześniej@Biedronka opisała trzeba ją aktywować. Mała rzecz a cieszy. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
xs23CooL Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 @Biedronka o pięknie w takim razie. Szczerze to nawet nie wiedziałem. Translate Revert translation? Chinese (simplified) English (British) French German Polish Spanish Turkish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.